Με Ολυμπιακό ο Μέσι "σφραγίζει" ιστορικό ρεκόρ που άρχισε με ΠΑΟ!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει πετύχει φοβερά πράγματα στην ποδοσφαιρική καριέρα του. Κάτι του λείπει όμως και ενδεχομένως το βρει στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/10) κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου". Το ρεκόρ που κυνηγά ο Αργεντινός άρχισε σε ματς με άλλη ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό το 2005.

Με Ολυμπιακό ο Μέσι "σφραγίζει" ιστορικό ρεκόρ που άρχισε με ΠΑΟ!

Μέσι, ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει το όνομά του με τεράστιες ποδοσφαιρικές επιτυχίες! Έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του, κάτι του λείπει όμως και μπορεί να το βρει στο ματς της Τετάρτης (18/10) με τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου".

Τι είναι αυτό που θέλει ο Μέσι στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας; Να σπάσει το φράγμα των 100 ευρωπαϊκών γκολ...

Ο Αργεντινός που δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας έμεινε "κολλημένος" στα 99 τέρματα!

Το ρεκόρ που κυνηγάει ο Μέσι έχει και την ίντριγκα που και αφορά 100% την Ελλάδα.

Με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" το πρώτο του ευρωπαϊκό "τεμάχιο" ο Μέσι το πέτυχε το 2005 κόντρα στον Παναθηναϊκό! Υπερασπιστής της εστίας των "πράσινων" ήταν ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ο οποίος παρά το τελικό 5-0 είχε βγάλει... άλλα τόσα.

Σε 121 ματς ο λοιπόν ο Μέσι έχει 99 γκολ και να τα κάνει 100 θα χρειαστεί να "νικήσει" τον Προτό που με τη Γιουβέντους έδειξε ότι ξέρει να κρατάει τα αντίπαλα ατού μακριά από τα καρέ του.

Κι επειδή όπου υπάρχει Λιονέλ Μέσι υπάρχει και Κριστιάνο Ρονάλντο για την οικονομία του θέματος ο Πορτογάλος κατάφερε να "σπάσει" την 100αρα σε διάστημα 143 επίσημων αγώνων, ενώ ο Μέσι, αν τα καταφέρει, θα το έχει κάνει σε πολύ μικρότερο αριθμό αναμετρήσεων, 122 εφόσον παραβιάσει την εστία των "ερυθρόλευκων".

ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2005:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK