Το πρωτοσέλιδο της "Sport" με πρώτο πλάνο τον Μπουφόν ήταν... σατανικό!

Μία αγκαλιά του Μπουφόν με τον Τερ Στέγκεν φιγουράρει στην πρώτη σελίδα της "Sport" μετά την ισοπαλία στο Τορίνο, ωστόσο "όλα τα λεφτά" είναι ο τίτλος που επέλεξε το καταλανικό μέσο!

Το πρωτοσέλιδο της "Sport" με πρώτο πλάνο τον Μπουφόν ήταν... σατανικό!

Κατά πολλούς ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι με διαφορά ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο στις δύο αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους στο φετινό Champions League ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν έδειξε και αυτός την κλάση του και παράλληλα πως είναι βασικό κομμάτι της επιτυχίας των "μπλαουγκράνα".

Στο ματς δε του Τορίνου έκανε μία απόκρουση κλάσης... Μπουφόν στις καθυστερησεις, πέφτοντας στη δεξιά γωνία του και αποκρούοντας με τις άκρες των δαχτύλων ένα σουτ του Ντιμπάλα μέσα από την περιοχή, γεγονός που ενέπνευσε τους ανθρώπους της "Sport" να τον αποθεώσουν μέσω του σημερινού πρωτοσέλιδού τους.

Το πρωτοσέλιδο της "Sport" με πρώτο πλάνο τον Μπουφόν ήταν... σατανικό!

"Ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο", αναφέρει ο τίτλος δίπλα στη φωτογραφία των αγκαλιασμένων Μπουφόν και Τερ Στέγκεν, με το καταλανικό μέσο να κάνει λόγο για απόκρουση... αυτοκρατορική από πλευράς Γερμανού και να χαρακτηρίζει φυσικά εκείνον ως τον καλύτερο πορτιέρε στον πλανήτη.

Υπάρχει πάντως και ένα στατιστικό που ενισχύει την άποψη των Καταλανών και αυτό έχει να κάνει με την τρομερή σεζόν που διανύει φέτος ο Τερ Στέγκεν, έχοντας αποκρούσει τα 23 από τα 24 σουτ που έχουν γίνει προς την εστία της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις. Ποσοστό επιτυχίας δηλαδή 96%!

News 24/7

24MEDIA NETWORK