Tσάβι: "Ούτε στα καλύτερά μου όνειρα". Ινιέστα: "Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα παραπάνω"

Ο Τσάβι μίλησε για τον τελευταίο του τίτλο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να είναι τόσο χαρούμενος ούτε στα καλύτερά του όνειρα, ενώ στα ίδια μήκη κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Αντρές Ινιέστα.

Tσάβι: "Ούτε στα καλύτερά μου όνειρα". Ινιέστα: "Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα παραπάνω"

"Ούτε στα καλύτερά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να είμαι τόσο χαρούμενος. Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψω. Δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα περισσότερο. Ξέροντας ότι δεν παίζεις πλέον γι' αυτήν την ομάδα, ο κόσμος και όλη η ομάδα είναι συγκινημένοι. Ήταν ένας εκπληκτικός τελικός", δήλωσε ο άσος της Μπαρτσελόνα μετά από το τέλος του τελικού.

Και προσέθεσε: "Η Γιουβέντους έσφιξε μετά την ισοφάριση και μας κόστισε, αλλά εμφανίστηκε ξανά ο Μέσι. Ο Λουίς Ενρίκε αξίζει αναγνώριση, γιατί δέχθηκε πολλή κριτική, αλλά είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Η δουλειά του προπονητικού τιμ είναι φαινομενική. Έκαναν σπουδαία δουλειά. Αξίζουν να συνεχίσουν. Είναι η καλύτερη επιλογή για τη νέα χρονιά".

Ο Αντρές Ινιέστα τόνισε από την πλευρά του: "Δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα παραπάνω! Πετύχαμε το τρεμπλ. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη χαρά μου. Είναι όλα καταπληκτικά για τους παίκτες, τον κόσμο... Κανείς δεν ξέρει πότε θα το ξαναπετύχουμε. Κερδίσαμε και πάλι το τρεμπλ, θέλουμε όλοι να απολαμβάνουν αυτή την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη:

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 1-3: Όλα τα videos του τελικού

Η "χρυσή Βίβλος" του Champions League

Τα δάκρυα του Πίρλο

Tα tweets για το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Η απονομή του Κυπέλλου στην Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK