Χωρίς προβλήματα στο Βερολίνο η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ισπανικού εδάφους, με τον Λουίς Ενρίκε να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Βερολίνο για τον τελικό του Champions League.

Χωρίς προβλήματα στο Βερολίνο η Μπαρτσελόνα
μπαρτσελόνα-προπόνηση

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Πέμπτης στην Σιουτάτ Εσπορτίβα, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στο στο Βερολίνο για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.

Στην αποστολή των "μπλαουγκράνα" συμπεριλήφθηκαν και οι 23 παίκτες της πρώτης ομάδας, χωρίς να αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα τραυματισμού ή καρτών. Παράλληλα, μαζί θα ταξιδέψουν και οι Μουνίρ, Σάντρο και Σαμπέρ της δεύτερης ομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Champions League: Τερ Στέγκεν, Μοντόγια, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Τσάβι, Πέδρο, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ, Αλκάνταρα Ρ., Μπράβο, Μαστσεράνο, Μπάρτρα, Ντάγκλας, Άλμπα, Σέρχι, Αντριάνο, Άλβες, Βερμάελεν, Ματιέ, Λόπες, Μουνίρ, Σάντρο, Σαμπέρ.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις φτάνει λοιπόν στο Βερολίνο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία είναι και το απόλυτο φαβορί με την απόδοση νίκης της να φτάνει το 1.63 στον Stoiximan.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK