Γκουαρδιόλα: "Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο γκολ"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του, ανέφερε πως το πρώτο γκολ του Μίλερ ήταν τυχερό και είπε τι συζήτησε με τον Ρομπέρτο στο τετ α τετ που είχαν μετά το ματς.

Γκουαρδιόλα: "Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο γκολ"
INTIME SPORTS

Υπερήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ότι είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Καταλανός προπονητής αρχικά σχολίασε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που προπονώ αυτή την ομάδα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος εδώ μέσα. Αλλωστε η Γιουβέντους, η Ατλέτικο και η Μάλμε γνώρισαν την ήττα πέρσι. Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάσαμε και κάναμε το πρώτο βήμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι μας στην Bundesliga. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου".

Για τον λόγος της αλλαγής του Τσάμπι Αλόνσο:

"Τόσο ο Λεβαντόφσκι, όσο ο Αλόνσο και ο Βιντάλ έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών στα πόδια τους. Δεν νομίζω να έχει κάτι σοβαρό. Θα το δούμε στη συνέχεια".

Για το αν το γκολ του Μίλερ επηρέασε ουσιαστικά την εξέλιξη του αγώνα:

"Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμασταν τυχεροί στο πρώτο γκολ. Δεν έχουμε προπονηθεί σε τέτοιου είδους φάσεις. Όμως ήρθε σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Μεταξύ του πρώτου γκολ και του δεύτερου δεν ελέγξαμε όπως θέλαμε το παιχνίδι. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Μετά το δεύτερο γκολ του Γκέτσε, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για εμάς".

Για το αν ο Αλκάνταρα ήταν ο παίκτης κλειδί των Βαυαρών:

"Όχι μόνο με τον Τιάγκο είμαι ευχαριστημένος, αλλά με όλους. Απλώς αυτός έδειξε την τεράστια προσωπικότητά του. Περιμένω και θέλω περισσότερα".

Για το τι είπε στο τέλος στον Ρομπέρτο:

"Τίποτα ιδιαίτερο. Μιλήσαμε στα ισπανικά. Τον ρώτησαν για το πώς είναι η ζωή του εδώ, για τον Βαλβέρδε, για τον Μίτσελ. Απλά πράγματα".

Το 2001 είχε φτάσει κοντά στον Ολυμπιακό. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν η ζωή σας αν παίζατε στον Ολυμπιακό;

"Δεν το θυμάμαι. Νομίζω ότι δεν είχα την ποιότητα τότε, ήμουν μεγάλος σε ηλικία, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός καλύτερα έκανε που δεν με πήρε".

Διαβάστε ακόμα:

Σίλβα: "Άδικο το αποτέλεσμα, τυχερή η Μπάγερν"

Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-3

Τα γκολ στο Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου

News 24/7

24MEDIA NETWORK