Η σοκαριστική μοναξιά του Ούλριχ στο Μπερναμπέου σε μία φωτογραφία!

Ο Σβεν Ούλριχ "κρέμασε" την Μπάγερν με το απρόσμενο δώρο-γκολ που έδωσε στον Καρίμ Μπενζεμά και η θλίψη του στο φινάλε του αγώνα με την Ρεάλ αποτυπώθηκε με φωτογραφία που έγινε... viral!

Η σοκαριστική μοναξιά του Ούλριχ στο Μπερναμπέου σε μία φωτογραφία!

Ο Σβεν Ούλριχ έπαιξε βασικός όλη τη σεζόν στην Μπάγερν εξαιτίας του τραυματισμού του Μάνουελ Νόιερ όμως έμελε να κάνει τραγικό λάθος στη χειρότερη δυνατή στιγμή, με την γκάφα του στο "Μπερναμπέου" στις αρχές του δευτέρου μέρους να βάζει μπροστά στο σκορ την Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά να της χαρίζει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League για τρίτη διαδοχική χρονιά.

"Δεν υπάρχει λέξεις για να περιγράψω πόσο απογοητευμένος είμαι από τον αποκλεισμό από το Champions League. Θέλαμε οπωσδήποτε να πάμε στον τελικό και κάναμε το καλύτερο δυνατό, έπειτα ήρθε το δικό μου λάθος.

Αδυνατώ να δώσω εξήγηση, στενοχωριέμαι για την ομάδα και τους οπαδούς", έγραψε ο 29χρονος κίπερ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο το όνομά του κάνει το γύρο του κόσμου από το βράδυ της Τρίτης και μετά και για μία ακόμη αιτία.

Αυτή είναι μία... φωτογραφία που έχει τραβηχτεί μέσα από το γήπεδο μετά το φινάλε της αναμέτρησης των Μαδριλένων με τους Βαυαρούς, καθώς ο ίδιος είναι καθιστός στον αγωνιστικό χώρο περίπου δέκα μέτρα έξω από την εστία του (από εκεί πιθανότατα θα είχε δει τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα όπου η Μπάγερν πίεζε για τη νίκη-πρόκριση) και ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είχαν πάει στα αποδυτήρια...

Μία μοναξιά που δεν την εύχεται κανείς επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε συνάδελφό του. Όπως μάλιστα δήλωσε ο θρύλος της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν "είναι προφανές πως σκέφτηκε δύο πράγματα ταυτόχρονα, ήθελε να τη μαζέψει τη μπάλα με τα χέρια του και επίσης να την κλωτσήσει μακριά. Συμβαίνουν αυτά, μου έχει συμβεί και εμένα με την Ρεάλ, δεν θέλεις να ξυπνήσεις την επόμενη ημέρα..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK