Λαμ: "Στο τέλος ο νικητής θα είναι ένας: Εμείς"

Σίγουρος για την επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου στο ματς με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League εμφανίστηκε ο Φίλιπ Λαμ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Λαμ: "Στο τέλος ο νικητής θα είναι ένας: Εμείς"
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) στην Αθήνα ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Φίλιπ Λαμ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εκπροσώπησαν τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου των Βαβαρών, δηλώνοντας 100% έτοιμοι για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους".

"Ανυπομονούμε για τα ματς του Champions League. Όλοι αρχίζουν από το μηδέν και ο Ολυμπιακός έχει πολύ ισχυρή έδρα, όμως πιστεύω ότι στο τέλος ο νικητής θα είναι ένας. Εμείς", ήταν το αρχικό σχόλιο του Λαμ.

Για το αν η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη για το ματς είπε: " Είμαστε 100% έτοιμοι. Το ερώτημα είναι αν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να μην τιμωρηθούμε, όπως συνέβη σε ματς της Bundesliga".

Για το αν ο στόχος της Μπάγερν είναι η κατάκτηση του Champions League: "Σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε ξανά αυτό το τρόπαιο, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Ειδικά από τη φάση των προημιτελικών και μετά. Δεν είναι αυτονόητο ότι θα περνάμε πάντα πρώτοι από τον όμιλο. Και εγώ θέλω να κερδίσω πάλι το Champions League. Ελπίζω σε ένα καλό ξεκίνημα αύριο και να συνεχίσουμε με ανάλογη πορεία".

Από την πλευρά του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επεσήμανε: "Έχω ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ. Έχω μία καλή και μία κακή ανάμνηση. Η κακή είναι ότι χάσαμε με 3-1 και η καλή είναι ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Θυμάμαι τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Είναι σημαντικός παράγοντας η ατμόσφαιρα, όμως, εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη.

Πάντα κυνηγάμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε".

Για τις απουσίες τόνισε: "Έχουμε τραυματίες, αλλά είμαστε μία πολύ ισχυρή ομάδα και όποιος παίξει θα δώσει το 100%. Βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων. Έχουμε έξι παιχνίδια. Το βασικό είναι να κερδίσουμε αύριο και αν δεν κερδίσουμε υπάρχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό".

Όσο για το αν η Μπάγερν πάει για τον τίτλο δήλωσε: "Το βασικό είναι αύριο να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για τίτλο".

Έχουμε τραυματίες, αλλά είμαστε μία πολύ ισχυρή ομάδα και όποιος παίξει θα δώσει το 100%. Βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων. Έχουμε έξι παιχνίδια. Το βασικό είναι να κερδίσουμε αύριο και αν δεν κερδίσουμε υπάρχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό

News 24/7

24MEDIA NETWORK