Μπόατενγκ: "Γελούσα με τον εαυτό μου"

Ο Γερμανός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Τζερόμ Μπόατενγκ, αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο γλίστρημα που είχε όταν προσπάθησε να ανακόψει την επέλαση του Λιονέλ Μέσι, αποκαλύπτοντας πως κι αυτός γέλασε με το... πάθημα του.

Μπόατενγκ: "Γελούσα με τον εαυτό μου"
IMAGO/XINHUA

Το γλίστρημα του Τζερόμ Μπόατενγκ στον ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Λιονέλ Μέσι αποτέλεσε ένα από τα "highlights" της χρονιάς. Οι χρήστες των social media πέρασαν... πριονοκορδέλα τον 27χρονο άσο, όμως απ' ότι αποδεικνύεται ο ίδιος δεν επηρεάστηκε αρνητικά.

Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ESPN", 1,5 μήνα μετά το περιστατικό, τονίζοντας μάλιστα πως κι αυτός γελούσε με το... κατόρθωμά του.

"Αυτή η πτώση πραγματικά δεν με επηρέασε. Ακόμα κι εγώ γελούσα με τον εαυτό μου. Όταν πέφτεις ή γλιστράς σε μία τέτοια περίπτωση κι ο αντίπαλος πετυχαίνει γκολ είναι κάτι φυσιολογικό. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Συμβαίνουν σε μένα, συμβαίνουν και σε άλλους παίκτες. Δεν με ενδιαφέρει", σχολίασε αρχικά και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του Μέσι:

"Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Είμαι αμυντικός. Τέτοιες καταστάσεις δεν με σκοτώνουν".

Όσον αφορά τον αποκλεισμό: "Φυσικά κι ένιωσα άσχημα που χάσαμε, ειδικά όταν είχα παίξει τόσο καλά για 75 λεπτά. Θα προσπαθήσω μαζί με την ομάδα να κερδίσουμε το Champions League. Μερικές φορές κερδίζεις, μερικές χάνεις και είσαι άτυχος. Όμως έτσι είναι η ζωή".

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο τρολάρισμα στον Μπόατενγκ στο twitter

Ο Ντοσεβί τρόλαρε τον Μπόατενγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK