Σεληνιασμένος ο Βιδάλ, νέο ξέσπασμα κατά της Ρεάλ!

Ο Αρτούρο Βιδάλ θεωρεί πως η Μπάγερν αποκλείστηκε πέρυσι από την Ρεάλ λόγω διαιτησίας και για αυτό έχει... ξεσπαθώσει στα social media ενόψει της φετινής τους κόντρας στα ημιτελικά!

Σεληνιασμένος ο Βιδάλ, νέο ξέσπασμα κατά της Ρεάλ!
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Δεν θέλει να την... βλέπει μετά τον περσινό αποκλεισμό που θεωρεί ότι προκλήθηκε από διαιτητικές αποφάσεις και για το λόγο αυτό ο Αρτούρο Βιδάλ περιμένει πώς και πώς τα δύο φετινά ραντεβού της Μπάγερν Μονάχου με την Ρεάλ Μαδρίτης που δίνουν εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

O Χιλιανός, ο οποίος είχε αποβληθεί πέρυσι στο "Μπερναμπέου" σε μία φάση που κόστισε στους Βαυαρούς, "χτύπησε" αρχικά με το που έγινε η κλήρωση, γράφοντας "Ναι, γαμ@@@", όμως δεν έμεινε εκεί αφού επανήλθε δριμύτερος 9 ώρες μετά! Με νέο μήνυμα προς τους Μαδριλένους...

"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο", ήταν η φράση που δημοσίευσε και με την οποία συνόδευσε πανηγυρική φωτογραφία του από την περσινή πρώτη μάχη με την Ρεάλ στο Μόναχο, με το λογαριασμό του στο Twitter να πλημμυρίζει από σχόλια φίλων της Γιουβέντους.

Προφανώς και οι πικραμένοι -από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στο Μπερναμπέου- τιφόζι της "βέκια σινιόρα" ποντάρουν στον πρώην άσο της ομάδας τους για να "πληγωθεί" η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο κα να μην πάει στο Κίεβο για να διεκδικήσει το τρίτο σερί Champions League...

News 24/7

24MEDIA NETWORK