Τόμας Μίλερ χωρίς "σπόντες" για την Ρεάλ... ΔΕΝ γίνεται!

Λίγο τα περσινά παράπονα για τη διαιτησία, κάτι το πέναλτι που πήρε φέτος η Ρεάλ απέναντι στην Γιουβέντους, έκαναν τον Τόμας Μίλερ να αφήσει στην άκρη την... διπλωματία στη συνέντευξη Τύπου!

Τόμας Μίλερ χωρίς "σπόντες" για την Ρεάλ... ΔΕΝ γίνεται!

Ο Αρτούρο Βιδάλ που ήταν... λαλίστατος αμέσως μετά την κλήρωση και είχε πετάξει το γάντι στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανήμπορος να βοηθήσει την Μπάγερν ελέω του τραυματισμού του (νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν), παρόλα αυτά οι "μερένγκες" τις βαυαρικές αναφορές στη διαιτησία δεν τις γλιτώνουν...

Εκείνος που φροντίζει να επιτίθεται στην ομάδα του Ζιντάν σε κάθε ευκαιρία με αφορμή την εύνοια που θεωρεί ότι απολαμβάνει είναι ο Τόμας Μίλερ, και όσο πλησιάζουμε προς την πρώτη σέντρα στη ρεβάνς του "Μπερναμπέου" τόσο πιο απελευθερωμένος είναι!

"Είναι δύσκολο να χωνέψουμε το αποτέλεσμα αλλά έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες για να περάσουμε στον τελικό", δήλωσε ο Γερμανός διεθνής επιθετικός παρά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό με 2-1, για να επανέλθει δριμύτερος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου όπου έβαλε στο κάδρο και τον παράγοντα "άρχοντας του αγώνα".

Τόμας Μίλερ χωρίς "σπόντες" για την Ρεάλ... ΔΕΝ γίνεται!

"Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας, έχουν ήδη πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Όλοι ξέρουν τι συνέβη εδώ την περασμένη χρονιά, με δύο γκολ της Ρεάλ να είναι οφσάιντ αλλά και την τιμωρία της Γιουβέντους", είπε ο Μίλερ, με τη διαιτησία να την πιάνει στο στόμα του ακόμα και ο Γιουπ Χάινκες.

"Θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πεινασμένοι. Αν και δεν μας περιμένει εύκολο έργο, η Γιουβέντους έδειξε πως η Ρεάλ είναι ευάλωτη εκτός έδρας. Ελπίζω η διαιτησία να είναι αντικειμενική, σωστή και να είναι οι παίκτες εκείνοι που θα κρίνουν ποια ομάδα θα πάει τελικό, και όχι οι διαιτητές με μία απόφασή τους..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK