Από τα σερί νταμπλ στην πρόκληση της... ΑΕΚ ο Ρότζερς

Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει σαρώσει τους τίτλους με την Σέλτικ την τελευταία διετία όμως η πιο μεγάλη πρόκληση για αυτόν δεν είναι άλλη από το να προκριθεί εις βάρος της ΑΕΚ στην Αθήνα.

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΛΤΙΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΕΛΤΙΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

H Σέλτικ υπολόγιζει πως θα πάρει ένα καλό σκορ στο πρώτο ματς στο σπίτι της όμως υπολόγιζε χωρίς τον... ξενοδόχο, με την ΑΕΚ να αντέχει ακόμα και με 10 παίκτες για πάνω από μισή ώρα και να φεύγει με "χρυσό" 1-1 από την Σκωτία την περασμένη εβδομάδα.

Πλέον οι "κέλτες" έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ καθώς ξέρουν πως αν δεν πετύχουν γκολ θα αποχαιρετήσουν το Champions League τη φετινή σεζόν, με τον Μπρένταν Ρότζερς να είναι ο πρώτος που τρέμει αυτό το ενδεχόμενο.

Ο άλλοτε τεχνικός της Λίβερπουλ μετράει 2 πρωταθλήματα Σκωτίας και ισάριθμα Κύπελλα και Λιγκ Καπ στη διετία που είναι στο "Σέλτικ Παρκ", ωστόσο ξέρει πως αποκλεισμός από την ΑΕΚ θα στραπατσάρει το προφίλ του, με τον τον Βορειοιρλανδό να παραδέχεται μάλιστα πως ο αγώνας της Τρίτης (14/8) συνιστά τη μεγαλύτερη πρόκληση από τότε που πήγε στους "καθολικούς".

"Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, είδαμε και την περασμένη εβδομάδα ότι είναι πολύ καλή ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δουλέψει πολύ σκληρά.

Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική γιατί μιλάμε για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο που είναι το Champions League. Βεβαίως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην προκριθείς. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε και αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον αυριανό αγώνα. Η πρόκριση στα play off είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για όλους μας.

Έχω αντιμετωπίσει αντίστοιχες προκλήσεις, ενδεχομένως λόγω των συνθηκών ίσως είναι η σημαντικότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την ποιότητα και τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα και προσδοκούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα", τόνισε χαρακτηριστικά ο 45χρονος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK