Ακούει Champions League και αλλάζει κουβέντα ο Μουρίνιο (VIDEO)

Να ξεχάσει τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί με κάθε τρόπο ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ερωτηθείς γι'αυτό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου άλλαξε κουβέντα, χαρακτηρίζοντας "απαισιόδοξο" τον δημοσιογράφο που του απηύθυνε την ερώτηση. Δείτε το VIDEO.

Ακούει Champions League και αλλάζει κουβέντα ο Μουρίνιο (VIDEO)

Η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε εκτός της συνέχειας του Champions League την Τσέλσι και όπως φαίνεται ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να... ξεχάσει τον αποκλεισμό, αλλάζοντας κουβέντα κάθε φορά που η συζήτηση πάει προς τα εκεί. Το ίδιο συνέβη και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σαουθάμπτον, κατά την οποία ο Special One χαρακτήρισε απαισιόδοξο έναν δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

"Γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος; Είναι πιο δύσκολο να επιτύχεις. Πρέπει να είσαι αισιόδοξος. Ίσως να είσαι παιδί με φοβερές προοπτικές και να μην προχωράς επειδή είσαι τόσο απαισιόδοξος. Γίνε αισιόδοξος. Πίστεψε στον εαυτό σου και να είσαι θετικός.

Θέλουμε να κερδίσουμε τη Σαουθάμπτον, έχουμε άλλα 11 ματς, είμαστε μπροστά με 5 βαθμούς. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Είσαι πολύ απαισιόδοξος και νομίζω ότι πρέπει να δεις τη ζωή διαφορετικά", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ζοζέ Μουρίνιο.

"Αισθάνομαι αρκετά αισιόδοξος", απάντησε ο δημοσιογράφος, με τον Ζοζέ να ολοκληρώνει τον διάλογο λέγοντας: "Ωραία προχώρα τότε!".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK