Επεισόδιο με Μουρίνιο: "Ψάξτε στο google αντί να κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις"

Επεισόδιο μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και δημοσιογράφου σημειώθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Λονδίνο, για την πρεμιέρα του Champions League.

Επεισόδιο με Μουρίνιο: "Ψάξτε στο google αντί να κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Πορτογάλος προπονητής ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου για την πορεία της Τσέλσι στην αρχή της σεζόν και τις προσωπικές επιδόσεις του στην τρίτη χρονιά του σε κάθε ομάδα που έχει εργαστεί και ήταν αρκετά επιθετικός, υπερασπιζόμενος τη δουλειά του.

" Είμαι ο νυν πρωταθλητής Αγγλίας, γιατί να είμαι σε κίνδυνο;" αναρωτήθηκε αρχικά και έδωσε μόνος την απάντηση που ήθελε ν' ακούσει: " Είναι μια καλή ερώτηση και δεν ξέρετε να μου απαντήσετε".

Κατόπιν ο Μουρίνιο αντέδρασε στην απόπειρα δημοσιογράφου να εστιάσει στις τρίτες σεζόν του σε κάθε ομάδα που δούλεψε. Η απάντησή του ήταν... πληρωμένη. " Στην τρίτη σεζόν μου στην Πόρτο, δεν είχα τρίτη σεζόν. Στην τρίτη σεζόν μου στην Ίντερ, δεν είχα τρίτη σεζόν. Στην τρίτη σεζόν της πρώτης θητείας μου στην Τσέλσι, πήρα το κύπελλο, το λιγκ καπ και έφτασα στα ημιτελικά του Champions League. Στην τρίτη σεζόν μου στη Ρεάλ, κέρδισα το σούπερ καπ, έχασα στον τελικό του κυπέλλου και έφτασα στα ημιτελικά του Champions League. Αυτές είναι οι τρίτες χρονιές μου. Γι' αυτό και κλικάρετε στο google από το να κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις".

" Η ερώτηση είναι η ηλίθια γιατί οι τρίτες μου χρονιές είναι αυτές που σας είπα", επανέλαβε ο Πορτογάλος, όταν ο δημοσιογράφος επιχείρησε να κάνει κατανοητό τι ακριβώς ήθελε να τονίσει.

Αφού ηρέμησε και η λεκτική αντιπαράθεση των δύο έληξε, ο προπονητής της Τσέλσι παραδέχθηκε ότι " δεν είμαι συνηθισμένος να χάνω τόσο πολλές φορές, είμαι όμως συνηθισμένος στις προκλήσεις και στη βελτίωση".

Δείτε τα επίμαχα κομμάτια από το VIDEO του Guardian:

News 24/7

24MEDIA NETWORK