Το standing ovation που προκάλεσε ανατριχίλα!

Ο Φερνάντο Τόρες δεν δικαίωσε ποτέ τη μεταγραφή ρεκόρ του στην Τσέλσι όμως το κοινό των "μπλε" τον λατρεύει ακόμα και ως... αντίπαλο. Διαβάστε το story.

Το standing ovation που προκάλεσε ανατριχίλα!

Στην πρώτη του επιστροφή στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ως αντίπαλος ο Φερνάντο Τόρες όχι μόνο δεν αισθάνθηκε... ξένος αλλά διαπίστωσε πως άφησε πίσω του αμέτρητους φίλους μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο Λονδίνο.

Αυτό το συνειδητοποίησε ουσιαστικά όταν έγινε αλλαγή, ένα λεπτό αφού είχε δώσει την ασίστ στον Σαούλ Νίγκεθ για το 1-0 της Ατλέτικο επί της Τσέλσι, με τον Ισπανό φορ να δίνει τη θέση του στον Καράσκο και να γνωρίζει την αποθέωση!

Ναι, σωστά διαβάσατε! Ο παίκτης για τον οποίο η Τσέλσι έδωσε 50.000.000 λίρες το καλοκαίρι του 2011 για να τον αποκτήσει από την Λίβερπουλ (ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της πριν από αυτή του Μοράτα) και ο οποίος αποχώρησε με τον αρνητικό απολογισμό των μόλις 20 γκολ σε 110 ματς εξακολουθεί να έχει τρομερό... ρεύμα στους φανς των "μπλε".

Για το λόγο αυτό αποθεώθηκε μέσω standing ovation από το κοινό (και ενώ η ομάδα τους έχανε), με τον "Ελ Νίνιο" να συγκινείται και να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στο φινάλε του ματς: "Ευχαριστώ τους οπαδούς στο Στάμφορντ Μπριτζ για τη συμπαράσταση, θα είστε για πάντα στην καρδιά μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK