Επιβεβαίωση Μόντριτς για τις καταγγελίες περί διαφθοράς στην Ντιναμό

Ο Λούκα Μόντριτς κατέθεσε στην εισαγγελία και το γραφείο καταπολέμησης διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος ότι ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπεξαίρεσε τουλάχιστον 7.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή του στην Τότεναμ το 2008.

Σάλο έχει προκαλέσει στο κροατικό ποδόσφαιρο το δημοσίευμα της εφημερίδας "Jutarnji" που αναφέρει ότι ο Λούκα Μόντριτς επιβεβαίωσε τις κατηγορίες για τον πρόεδρο Ζντράβκο Μάμιτς.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε στην εισαγγελία και το γραφείο καταπολέμησης διαφθοράς και οργανωμένου εγκλήματος ότι ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπεξαίρεσε τουλάχιστον 7.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή του στην Τότεναμ το 2008.

Ο Λούκα Μόντριτς υποστήριξε ότι δεν πήρε ποτέ στα χέρια του χρήματα που απέστειλε η αγγλική ομάδα για τη μεταγραφή και πως δεν διάβασε το χαρτί, στο οποίο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο πρόεδρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League συγκαταλέγεται σ' εκείνους που φέρονται να κινούν τα νήματα στο χώρο του κροατικού ποδοσφαίρου.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.