Ο Ομπαμεγιάνγκ στο ματς της ζωής του!

Ο δηλωμένος... φαν της Ρεάλ Μαδρίτης Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ θα πατήσει το βράδυ της Τετάρτης (7/12) το χορτάρι του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ως αντίπαλος φορώντας τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Και θέλει να κάνει το ματς στη ζωής του προκειμένου να μετακομίσει στους "μερένγκες"!

Ο Ομπαμεγιάνγκ στο ματς της ζωής του!

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα ζήσει κάτι μοναδικό το βράδυ της Τετάρτης (7/12). Η ομάδα του αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, όμως για τον 27χρονο άσο το ματς είναι ιδιαίτερο.

Κι αυτό γιατί έχει όνειρο ζωής να αγωνιστεί με τη φανέλα των "μερένγκες" στο συγκεκριμένο γήπεδο και το έχει δηλώσει ανοιχτά! "Το όνειρό μου είναι να παίξω στη Ρεάλ. Αν υπήρχε πιθανότητα να πάω στη Μαδρίτη, θα έλεγα ναι χωρίς δεύτερη σκέψη", είχε πει τον περασμένο Φεβρουάριο σε συνέντευξή του.

Ο Ομπαμεγιάνγκ στο ματς της ζωής του!

"Το έχω υποσχεθεί στον παππού μου πριν πεθάνει πως θα παίξω στη Ρεάλ και δουλεύω σκληρά γι' αυτό", συνέχισε. Παράλληλα σε άλλη του συνέντευξη είχε τονίσει πως: "Η Ρεάλ είναι στην καρδιά μου, έχω στόχο να πάω εκεί. Αν με θέλουν θα έρθουν. Ξέρω ότι έχουν γίνει κάποιες επαφές".

Το καλοκαίρι η Ρεάλ τον ήθελε, έφτασε κοντά όμως το deal δεν έγινε. Αν θέλει όντως να παίξει στη Ρεάλ πρέπει να το δείξει με μια τρομακτική εμφάνιση στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και το ξέρει κι ο ίδιος.

Στο πρώτο ματς στη Γερμανία πέτυχε ένα γκολ στο 2-2 των δύο ομάδων. Τι ετοιμάζει άραγε για τη ρεβάνς με την παρέα του Ρονάλντο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK