Επικό ποστάρισμα Μπουφόν για Τότι ελέω... Μπαρτσελόνα!

Ο Τότι "ψάρεψε" την Μπαρτσελόνα ως αντίπαλο της Γιουβέντους στην κλήρωση των ομίλων και το χαμογελαστό βλέμμα του "τσίγκλησε" τον Μπουφόν να "απαντήσει" με σούπερ PHOTO!

Επικό ποστάρισμα Μπουφόν για Τότι ελέω... Μπαρτσελόνα!

Τζανλουίτζι Μπουφόν και Φραντσέσκο Τότι διατηρούν μία πολύ ισχυρή φιλία μέσα στο πέρασμα των χρόνων αν και για 16 ολόκληρα χρόνια (από το 2001 που πήγε ο πρώτος στην Γιουβέντους μέχρι το 2017 που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ο δεύτερος) "έτρωγαν τα μουστάκια τους" στα ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ρόμα, και η "χημεία" τους φάνηκε και στην κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Ο "καπιτάνο" ήταν εκείνος που "έστειλε" την Μπαρτσελόνα πάνω στην Γιουβέντους διαλέγοντας το σχετικό μπαλάκι για τον 4ο όμιλο και από τη στιγμή που δεν... συγκρατήθηκε και χαμογέλασε με την επιλογή του, ουσιαστικα "προκάλεσε" τον Ιταλό κίπερ να "απαντήσει".

"Η έκφραση του Φραντσέσκο όταν συναντήθηκαν τα βλέμματά μας", ήταν το σχόλιο του Μπουφόν, με το οποίο συνόδευσε φωτογραφία του Τότι τη στιγμή που φανέρωνε το χαρτάκι με τη λέξη "Μπαρτσελόνα", με τον παλαίμαχο άσο και νυν διοικητικό στέλεχος της Ρόμα να κάνει το εξής σχόλιο: "Δεν πιστεύω να μου κρατάς κακία για την κλήρωση; Μεγάλε Τζίτζι, πάντα το νούμερο 1".

News 24/7

24MEDIA NETWORK