Έβριζαν συνταξιούχο αντί για το διαιτητή του Γιουβέντους-Ρεάλ!

Οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι τόσο οργισμένοι με το πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ της Ρεάλ και τους άφησε εκτός ημιτελικών CL ώστε κάποιοι από αυτούς να απειλούν... λάθος Μάικλ Όλιβερ! Διαβάστε το story.

Έβριζαν συνταξιούχο αντί για το διαιτητή του Γιουβέντους-Ρεάλ!

Η Αγγλία μπορεί να μην στέλνει διαιτητή της για να σφυρίξει στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας (δεν επιλέχτηκε κάποιος από την FIFA), ωστόσο το όνομα του Άγγλου διαιτητή Μάικλ Όλιβερ θα συζητιέται σίγουρα όλο το 2018.

Αιτία η απόφασή του να υποδείξει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπενατιά πάνω στον Βάθκεθ στις καθυστερήσεις του Ρεάλ-Γιουβέντους στο "Μπερναμπέου", απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Γιουβεντίνων και ουσιαστικά χάρισε στους "μερένγκες" την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ήταν μάλιστα τέτοια η οργή των τιφόζι της "βέκια σινιόρα" για το αμφιλεγόμενο σφύριμα του Άγγλου ρέφερι που τον αναζήτησαν στο Twitter για να του επιτεθούν φραστικά και έφτασαν μάλιστα στο σημείο να τα βάλουν με... λάθος Μάικλ Όλιβερ.

Ναι, καλά διαβάσατε! Κάποιοι μπερδεύτηκαν και άρχισαν να στέλνουν υβριστικά και απειλητικά μηνύματα σε 57χρονο συνταξιούχο οδοντίατρο από το Σάντερλαντ, ο οποίος έχει την "ατυχία" να μοιράζεται το ίδιο όνομα και επώνυμο με τον διεθνή Άγγλο ρέφερι...

Έβριζαν συνταξιούχο αντί για το διαιτητή του Γιουβέντους-Ρεάλ!

Ο συνταξιούχος οδοντίατρος Μάικλ Όλιβερ, πατέρας τριών παιδιών, αναγκάστηκε για πάνω από 12 ώρες να απαντάει σε μηνύματα για να εξηγεί πως έχει γίνει... παρεξήγηση ενώ αποκάλυψε πως έκανε αναφορά στο Twitter για τρεις χρήστες του Twitter που του έστελναν απειλητικά μηνύματα με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι λογαριασμοί τους.

Ο ίδιος δήλωσε στην "Sun" πως και στο παρελθόν έχει συμβεί ανάλογο μπέρδεμα μεταξύ εκείνου και του διαιτητή της Premier League, με τον οδοντίατρο να αναρωτιέται πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή ομοιότητα μεταξύ τους.

Βέβαια, ο 57χρονος Όλιβερ φαίνεται πως διαθέτει τρομερό χιούμορ αν κρίνει κανείς από τα διάφορα ποσταρίσματα που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες στο λογαριασμό του στο Twitter. Διαβάστε τα πιο χαρακτηριστικά:

"Έχοντας δεχτεί τόσες απειλές από οπαδούς της Γιουβέντους, νομίζω ότι μου αξίζει μία συγγνώμη από τη στιγμή που εγώ την ώρα του ματς ήμουν σπίτι μου στον καναπέ.

"Ιταλία σε αγαπώ, ειδικά το κρασί σου και τα ζυμαρικά σου. Αγαπώ τους Ιταλούς εκτός από εκείνον που μου ευχήθηκε να πέσω στα χέρια της μαφίας..."

"Όλα τα λεφτά" πάντως ήταν η ακόλουθη χιουμοριστική στιχομυθία με οπαδό:

- Πιθανότατα θα έπρεπε εσύ να ήσουν διαιτητής ο πραγματικός Μάικλ Όλιβερ οδοντίατρος.

- Χαχα. Υποπτεύουμαι πως θα ευχόταν το ίδιο το πρωί της Πέμπτης. Μου χρωστάει γιατί πέρασα 12 ώρες να απαντώ σε μηνύματα μίσους.

Έβριζαν συνταξιούχο αντί για το διαιτητή του Γιουβέντους-Ρεάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK