Μπάγερν Μονάχου - Σαχτάρ Ντόνετσκ 7-0 (VIDEO)

Μια φοβερή και τρομερή Μπάγερν διέλυσε με 7-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μόναχο και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την φάση των "8". Με 10 παίκτες από το 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι.

Μπάγερν Μονάχου - Σαχτάρ Ντόνετσκ 7-0 (VIDEO)

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Κούτσερ στο 3ο λεπτό και το πέναλτι με το οποίο έγραψε ο Μίλερ το 1-0, έβαλαν νωρίς-νωρίς ταφόπλακα στα όνειρα πρόκρισης της Σαχτάρ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά, όμως αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δώσουν πολλούς χώρους στους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς της Μπάγερν. Το κακό για τον Γουαρδιόλα ήταν πως είδε τον Ρόμπεν να αποχωρεί τραυματίας στο 19ο λεπτό.

Ο Μπόατενγκ στο 34' διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινή προβολή, ενώ μέσα σε ένα 3λεπτο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49' - 52') το σκορ έφτασε στο 4-0 με τα γκολ των Ριμπερί και Μίλερ. Στο 59' ο Γάλλος εξτρέμ αποχώρησε με κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό. Παρά το 4-0, η μηχανή παραγωγής γκολ της Μπάγερν δεν σταμάτησε.

Στο 63ο λεπτό έπειτα από ωραία σέντρα του Ραφίνια, ο Μπαντστούμπερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ανήμποροι να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, έμοιαζαν να έχουν παρατήσει το ματς και δεν απέφυγαν και το 6ο γκολ στο 75'. Από υπέροχη μπαλιά του Σβαϊνστάιγκερ, ο Λεβαντόβσκι έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 6-0 θα ήταν το τελικό σκορ, οι Βαυαροί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 87ο λεπτό η ομάδα του Γουαρδιόλα "χτύπησε" στην αντεπίθεση και με τον Γκέτσε έκανε 7 τα τέρματα της και προκρίθηκε πανηγυρικά στην φάση των "8".

MVP

Ποιον να αδικήσεις. Όλη η Μπάγερν ήταν εξαιρετική. Αν πρέπει με το... ζόρι να διαλέξουμε κάποιον, αυτός θα ήταν ο Μίλερ. Ο Γερμανός έτρεχε, μάρκαρε, πάσαρε και σκόραρε. Τι άλλο να κάνει;

Αδύναμος Κρίκος

Μπορεί η κόκκινη που αντίκρισε στο 3ο μόλις λεπτό να ήταν κάπως αυστηρή, αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός πως άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες για όλο σχεδόν το ματς, απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν. Ο λόγος φυσικά για τον Κούτσερ.

Σχόλιο

Μια επιβλητική Μπάγερν που δεν άφησε την Σαχτάρ να πάρει ανάσα. Εξ αρχής ήταν δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων στο Μόναχο, παρά το 0-0 του πρώτου ματς, όμως η αποβολή του Κούτσερ και το πέναλτι στο 3ο λεπτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Μετά το 1-0, η Σαχτάρ δεν είχε επιλογή απ' το να βγει και να πιέσει για κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να αφήσει πολλά κενά στην άμυνά της. Μια άνετη πρόκριση για τους Βαυαρούς που κάνουν όνειρα για μεγάλα πράγματα στην διοργάνωση.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ (67' Ντάντε), Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Γκέτσε, Μίλερ, Ριμπερί (60' Μπερνάτ), Ρόμπεν (19' Ρόντε), Λεβαντόφσκι

Σαχτάρ (Μιρτσέα Λουτσέσκου):Πιατόβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φρεντ, Στεπανένκο, Ντάγκλας Κόστα (79' Νεμ), Τεϊσέιρα (70' Ιλσίνιο), Τάισον (9' Κρίβτσοφ), Λουίζ Αντριάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK