Σαχτάρ - Μπάγερν 0-0 (VIDEO)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν για τη ρεβάνς Σαχτάρ και Μπάγερν μετά το μεταξύ τους 0-0 στην Ουκρανία. Με 10 παίκτες από το 65' οι Βαυαροί λόγω αποβολής του Τσάμπι Αλόνσο.

Σαχτάρ - Μπάγερν 0-0 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκάλεπτο, και ιδιαίτερα τα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα, η Μπάγερν δεν κατάφερε να βρει ούτε χώρους ούτε έμπνευση για να διασπάσει την άμυνα της Σαχτάρ. Ο Ρόμπεν και Ριμπερί επιχείρησαν ρήγματα από τις πλευρές του, ο Μίλερ είχε κάποιες καλές ιδέες μέσα στην περιοχή αλλά οι Βαυαροί απέιλησαν πολύ λίγο (η κορυφαία ευκαιρία ήταν το σουτ του Μίλερ που πέρασε άουτ).

Η Σαχτάρ σκέφτηκε έξυπνα. Πήγε το παιχνίδι στη δύναμη, χάλασε το μυαλό των παικτών του Γκουαρδιόλα και πήρε αυτό που ήθελε. Η επιθυμία ήταν ξεκάθαρα το μηδέν στην άμυνα αν και μετά το 65', όταν και έπαιξε με παίκτη παραπάνω, η ομάδα του Λουτσέσκου θα μπορούσε να ζητήσει ίσως με περισσότερο θράσος ένα γκολ που θα της έδινε έστω και μία πιθανότητα παραπάνω για την πρόκριση.

Η Μπάγερν, στο διάστημα που έμεινε με 10', πίεσε ελεγχόμενα και χωρίς μεγάλο ρίσκο. Ο Γκουαρδιόλα φρόντισε να ρίξει στο ματς τον Μπάντστουμπερ για να θωρακίσει το κέντρο του και τουλάχιστον σ' αυτό τα κατάφερε καλά αφού η ομάδα του είχε το πάνω χέρι ακόμα και με μειονέκτημα. Προφανώς όμως αυτό δεν έφτασε για να φύγει η πρωταθλήτρια Γερμανίας νικήτρια από την Ουκρανία.

MVP

Δύσκολη επιλογή γιατί ελάχιστοι ξεχώρισαν. Τα δύο χαφ της Σαχτάρ πάντως, ο Φερνάντο και ο Φρεντ, έκαναν αρκετή βρώμικη δουλειά και βοήθησαν αποφασιστικά την ομάδα τους.

Αδύναμος Κρίκος

Ο μεν Ντάγκλας Κόστας φλέρταρε έντονα με την αποβολή αλλά τη γλίτωσε στο παρά τσακ. Ο δε Τσάμπι Αλόνσο και φλέρταρε και δεν γλίτωσε. Αφησε με 10 παίκτες την Μπάγερν στο 65'.

Σχόλιο

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Μπάγερν έχει και πάλι τον πρώτο λόγο μετά τη "λευκή" ισοπαλία στην Ουκρανία. Η Σαχτάρ πάντως θα έχει να το λέει ότι δέχθηκε από τη μεγάλη αντίπαλό της μόλις μία τελική στο τέρμα και αυτή μόλις στο 39ο δευτερόλεπτο του αγώνα. Καθόλου άσχημη επίδοση κόντρα στην κατά πολλούς καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Οι συνθέσεις

Σαχτάρ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Φρεντ, Φερνάντο, Ντόουγκλας Κόστα (78' Μάρλος), Τάιζον (84' Ουέλινγκτον Νεμ), Αλέξ Τεϊσέιρα, Λουίζ Αντριάνο (89' Γκλάντκι).

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Σβάινσταϊγκερ, Γκέτσε (75' Λεβαντόβσκι), Ρόμπεν, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ (70' Μπάντστουμπερ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK