"Θα αγωνιστεί στο Champions League η Φενέρμπαχτσε!"

Ο Γιλντιρίμ Αζίζ, πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, δήλωσε ότι η ομάδα του δικαιώθηκε από το CAS και θα λάβει μέρος στο Champions League της σεζόν 2013-14. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ θα καταλήξει στο γκρουπ των ανίσχυρων.

"Θα αγωνιστεί στο Champions League η Φενέρμπαχτσε!"

"Υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις σήμερα (σ.σ. 18/7). Η Φενέρμπαχτσε θα πάρει μέρος στο Champions League και θα ειναι στην αυριανή (σ.σ. 19/7) κλήρωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νομικό επιτελείο μας. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους", είπε ο Γιλντιρίμ Αζίζ.

Δείτε εδώ τη δήλωση του προέδρου της τουρκικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας είχαν τιμωρηθεί με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν εξαιτίας της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

"Θα αγωνιστεί στο Champions League η Φενέρμπαχτσε!"

Εφόσον ισχύσουν τα λεγόμενα του Γιλντιρίμ Αζίζ, ισχυροί είναι οι Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μέταλιστ, Φενέρμπαχτσε και ανίσχυροι οι ΠΑΟΚ, Ζάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς, και Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Τα πρώτα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν το διήμερο 30-31 Ιουλίου, ενώ οι επαναληπτικοί το διήμερο 6-7 Αυγούστου.

H κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Οι ισχυροί:

Λιόν 95.800

Ζενίτ 70.766

Αϊντχόφεν 64.945

Μέταλιστ 62.451

Φενέρμπαχτσε 46.400

Οι ανίσχυροι:

ΠΑΟΚ 28.800

Ζάλτσμπουργκ 28.075

Νόρτζελαντ 14.900

Γκρασχόπερ 7.285

Ζούλτε Βάρεγκεμ 6.880

*** Ανάλογη ανάρτηση υπάρχει και στην ιστοσελίδα της Μπεσίκτας. Σε περίπτωση που οι "μαύροι αετοί" δικαιωθούν, τότε θα κερδίσουν μία θέση στα πλέι οφ του Europa League, ενώ η Μπούρσασπορ θα καταλήξει στον τρίτο προκριματικό γύρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK