Ο Gareth Bale είπε αυτό που σκέφτονται όλοι για τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης

Έπειτα από εννέα σεζόν, ο Cristiano Ronaldo παίζει αλλού μπάλα. Η Real Madrid πρέπει να βρει... κάπου αλλού τα γκολ του. Κάτι που δεν το λες εύκολο. Οι merengues ωστόσο, είναι αισιόδοξοι και ο Bale εξηγεί το γιατί.

Ο Gareth Bale είπε αυτό που σκέφτονται όλοι για τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης
AP IMAGES

Δεν ανακάλυψε ακριβώς, την πυρίτιδα. Σίγουρα όμως, έχει άλλη αξία να ακούς από τα χείλη των πρωταγωνιστών, αυτό που σκέφτεσαι. Ο Gareth Bale ήταν εκ των πρωταγωνιστών του 3-0 της Real Madrid επί της Roma, του Κώστα Μανωλά, στην πρεμιέρα του φετινού UEFA Champions League.

Στα δυο τελευταία ματς για τη διοργάνωση, έχει σκοράρει όσα γκολ είχε βάλει στα προηγούμενα 27 παιχνίδια (και είναι 3). Έχει άμεση συμμετοχή σε 19 γκολ της Real, σε 23 παιχνίδια ομίλου -ως βασικός. Σε 12 περιπτώσεις σκόραρε και σε 7 έδωσε ασίστ.

Oι κάτοχοι του τίτλου μοναδικοί κάτοχοι του μοναδικού three-peat στην ιστορία της διοργάνωσης είχαν έναν κάποιον εκνευρισμό, τον οποίον εξαφάνισε η σωστή λειτουργία στην άμυνα, στην πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση χωρίς τους Zinedine Zidane και Cristiano Ronaldo.

Ο τελευταίος ήταν ο τύπος που είχε σκοράρει ή δώσει ασίστ στα μισά από τα γκολ της 'βασίλισσας', στην εννιαετία που φορούσε το logo.

Προφανώς λοιπόν, είχε προκύψει ένα θέμα με το ποιος θα κάνει τη δουλειά του. Αυτό που φάνηκε, εκ πρώτης όψεως είναι ότι δεν θα είναι ένας, αλλά όλοι.

Οι Bale και Isco έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, ως προς το να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες, ο Modric τους ακολούθησε και η νίκη ήλθε, με τον 29χρονο Βρετανό επιθετικό να δηλώνει " παίζουμε πιο ομαδικά, χωρίς τον Cristiano". Δεν είπε πως παίζουν πιο επιθετικά και θεαματικά, από ό,τι όταν ήταν ο Zidane στον πάγκο.

" Είναι περίεργο που δεν έχουμε μαζί μας τον Cristiano, αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό. Σίγουρα είναι διαφορετικό. Οφείλουμε να δουλέψουμε περισσότερο ομαδικά, να συμπεριφερόμαστε σαν μονάδα", πρόσθεσε. Και η αλήθεια είναι πως δεδομένων των αλλαγών, γίνεται μια χαρά προσπάθεια.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Manu Fernandez)

News 24/7

24MEDIA NETWORK