Από την άσπρη βούλα η Ρεάλ, εύκολα η Παρί

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ λίγες ημέρες μετά από τα πέντε γκολ που σημείωσε επί της Εσπανιόλ, η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε δύο φορές από την άσπρη βούλα και επιβλήθηκε 4-0 της Σαχτάρ. Νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μάλμε με 2-0.

Από την άσπρη βούλα η Ρεάλ, εύκολα η Παρί

Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ 4-0

Από την άσπρη βούλα η Ρεάλ, εύκολα η Παρί
Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε γιατί είχε τη διαιτησία με το μέρος της και γιατί διαθέτει Κριστιάνο Ρονάλντο. Το λάθος του Αντρίι Πιατόβ έδωσε την ευκαιρία στον Καρίμ Μπενζεμά να ανοίξει το σκορ και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο CR7, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 55' και το 64' με πέναλτι, ενώ στο 81' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, οι "μερένγκες" δεν δέχθηκαν γκολ στα πρώτα τέσσερα ματς της σεζόν ανεξαρτήτου διοργάνωσης, κάτι που είχαν να πετύχουν από το 1965.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (59' Νάτσο), Βαράν (46' Πέπε), Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ (31' Κόβατσιτς), Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Σαχτάρ (4-2-3-1): Πιατόβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Μάρσιο Αζεβέδο, Φρεντ, Στεπανένκο, Μάρλος (75' Κοβαλένκο), Τεϊσέιρα, Τάισον (67' Μάλισεβ), Γκλάντκι (81' Μπέρναρντ).

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάλμε 2-0

Από την άσπρη βούλα η Ρεάλ, εύκολα η Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε γιατί το πρώτο γκολ του Άνχελ ντι Μαρία από τον περασμένο Ιανουάριο μπήκε μόλις στο 4ο λεπτό και έκοψε τα πόδια των παικτών της Μάλμε. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο περυσινό Champions League τα έδωσε όλα, όμως, η μαγική ασίστ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο 61ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία στον Έντινσον Καβάνι να διπλασιάσει τα γκολ των πρωταθλητών Γαλλίας και, ουσιαστικά, να βάλει τέλος στη σεμνή τελετή.

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Τραπ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μάξγουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Ντι Μαρία (84' Λαβέτσι), Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς (75' Παστόρε).

Μάλμε (3-4-1-2): Βίλαντ, Άρνασον, Μπένγκτσον, Φελίπε Καρβάλιο (46' Ρόντιτς), Τίνερχολμ, Κόφι Άντου (85' Ράκιπ), Λεβίτσκι, Γιοτούν, Μπέργκετ, Ρόσενμπεργκ, Τζούρτζιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK