Ανατροπή στο "Ολντ Τράφορντ" η Γιουνάιτεντ, καρδιοχτύπησε αλλά νίκησε η ΤΣΣΚΑ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4ο λεπτό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο "Ολντρ Τράφορντ". Καρδιοχτύπησε αλλά πήρε τη νίκη με 3-2 στο ματς με την Αϊντχόφεν η ΤΣΣΚΑ.

Ανατροπή στο "Ολντ Τράφορντ" η Γιουνάιτεντ, καρδιοχτύπησε αλλά νίκησε η ΤΣΣΚΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βόλφσμπουργκ 2-1

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε γιατί αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς στο ματς, μόλις στο 4ο λεπτό βρήκε τα ψυχικά αποθέματα όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να πάρει το προβάδισμα και τελικά και τη νίκη στο "Ολντ Τράφορντ".

Η ομάδα του Φαν Χάαλ έφερε το ματς στα ίσα στο 34' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάτα και στο 53' έπειτα από τρομερό τακουνάκι του Ισπανού ο Σμόλινγκ μπήκε στη φάση και με πολύ όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ, με αποτέλεσμα οι "κόκκινοι διάβολοι" να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους στην επιστροφή τους στo Champions League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτα, Μπλιντ, Βαλέντσια, Σναϊντερλέν, Σβάινσταϊγκερ, Ντεπάι, Μαρσιάλ, Ρούνεϊ.

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Ντάντε, Νάλντο, Ροντρίγκες, Καλιτζούρι, Ντράξλερ, Τρας, Γκιλαβογκί, Άρνολντ, Κρούζε, Ντοστ.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αϊντχόφεν 3-2

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε γιατί είχε σε πολύ καλή μέρα τον Ντουμπιά και παρά το γεγονός πως καρδιοχτύπησε στο φινάλε, κράτησε το προβάδισμα και πανηγύρισε το πρώτο της "τρίποντο" στους ομίλους του Champions League. Στο 7' ο Μούσα άνοιξε από κοντά το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 21' ο Ντουμπιά με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 36' ο ίδιος παίκτης διεύρυνε με πέναλτι το προβάδισμα της ρωσικής ομάδας.

Στο 44' ο 27χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε την ευκαιρία να πετύχει χατ-τρικ ωστόσο αστόχησε από την άσπρη βούλα. Η Αϊντχόφεν δεν παρέδωσε όμως τα όπλα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Λεστιέν μείωσε σε 3-1 και οκτώ λεπτά αργότερα έβαλε ξανά στο κόλπο τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας με τρομερό σουτ το 3-2. Η αποβολή του Αρίας στο 80' όμως δεν άφησε την Αϊντχόφεν να κάνει το ολοκληρωτικό come back με το 3-2 να μένει μέχρι το τέλος.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Σενίκοβ, Βέρνμπλουμ, Τόσιτς, Τζαγκόεβ, Νάτχο, Μουσά, Ντουμπιά.

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Μορένο, Αρίας, Μπρούμα, Μπρένετ, Χέντριξ, Πρέπερ, Μάχερ, Νάρσινχ, Λεστιέν, Λοκάντια.

Διαβάστε τι έγινε στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK