Ανατροπή στο "Ετιχαντ" η Γιουβέντους, νίκη από τη... βούλα η Σεβίλλη

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 57', η Γιουβέντους έκανε την ανατροπή στο "Έτιχαντ" και επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 στο ντέρμπι του 4ου ομίλου στην πρεμιέρα του Champions League. Νίκη και για την Σεβίλλη κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Δείτε σε VIDEOS τα γκολ.

Ανατροπή στο "Ετιχαντ" η Γιουβέντους, νίκη από τη... βούλα η Σεβίλλη

Μάντσεστερ Σίτι-Γιουβέντους 1-2

Ανατροπή στο "Ετιχαντ" η Γιουβέντους, νίκη από τη... βούλα η Σεβίλλη

Η Γιουβέντους νίκησε γιατί αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Κιελίνι, ο οποίος φώναζε δίκαια για φάουλ του Κομπανί και παρά την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ημίχρονο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στο 70ο λεπτό με τον Μάριο Μάντζουκιτς. Και δεν έμεινε εκεί. Η περσινή φιναλίστ του Champions League έφερε τα... πάνω κάτω στο "Έτιχαντ" και με απίστευτο σουτ του Μοράτα στο 80' έκανε το 1-2 και πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Σίτι, πετυχαίνοντας το πρώτο τρίποντο στους ομίλους του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί (75' Οταμέντι), Στέρλινγκ (71' Ντε Μπρούινε), Νασρί (84' Αγουέρο), Κολάροφ, Μπονί, Μανγκαλά, Σίλβα, Φερναντίνιο, Τουρέ.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Κιελίνι, Μοράτα (85' Μπαρτζάλι), Πογκμπά, Ερνάνες, Κουαδράδο, Μάντζουκιτς (78' Ντιμπάλα), Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Στουράρο, Εβρά

Σεβίλλη-Γκλάντμπαχ 3-0

Ανατροπή στο "Ετιχαντ" η Γιουβέντους, νίκη από τη... βούλα η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη νίκησε γιατί μπορεί να μην κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 45λεπτο ωστόσο πήρε από νωρίς προβάδισμα στο δεύτερο μέρος με εύστοχο πέναλτι του Γκαμεϊρό. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι τρία λεπτά αργότερα, ο Γκαμεϊρό ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66', η κάτοχος του τροπαίου στο Europa League κέρδισε και τρίτο (!) πέναλτι, ο Μπανέγκα "έγραψε" το 2-0 από την άσπρη βούλα και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με απίστευτο γκολ ο Κονοπλιάνκα, ο οποίος βρήκε δίχτυα σχεδόν από το κόρνερ.

Σεβίλλη: Ρίκο, Κόκε, Αντρεόλι, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς, Κρισόβιακ, Ενζοζί, Ρέγες (83' Κονοπλιάνκα), Μπανέγκα (76' Κρον-Ντέλι), Βιτόλο, Γκαμεϊρό (71' Ιμόμπιλε).

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Βεντ, Γιάντσκε, Μπρόουερς, Κορμπ, Στιντλ (67' Μαχούντ), Νόρτβεϊτ, Τραορέ, Χαν (73' Σουλτς), Ράφαελ (83' Ντρμιτς), Αζάρ Τ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK