"Δύο στα δύο" η Ζενίτ, αντέδρασε με διπλό η Βαλένθια

Η Ζενίτ διπλασίασε τις νίκες της στον 8ο όμιλο, 2-1 την Γκενκ, και οδηγεί σταθερά την κούρσα. Διπλό της Βαλένθια στο "Ζερλάν", 1-0 τη Λιόν, ανέβηκε δεύτερη.

"Δύο στα δύο" η Ζενίτ, αντέδρασε με διπλό η Βαλένθια
Βαλένθια Λιόν Τσάμπιονς Λιγκ

Λιόν - Βαλένθια 0-1

Η Βαλένθια νίκησε γιατί ήταν η ομάδα που σκόραρε σ' ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι δύο ομάδες διαγωνίστηκαν στα δοκάρια και το καταπληκτικό γκολ του Φεγκουλί λίγο πριν από την ανάπαυλα, στο 42', έκανε τη διαφορά. Ο Αλγερινός βρήκε χώρο, σούταρε και δεν άφησε περιθώρια στον Λόπες, ο οποίος είχε από νωρίς αρκετή δουλειά. Το ίδιο βέβαια συνέβη και με τον Χάουμε, αφού οι "γκον" αύξησαν την πίεσή τους και μόχθησαν για την ισοφάριση. Απλώς ο Λακαζέτ είναι ντεφορμέ από την αρχή της σεζόν και ο Φεκίρ απών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αξιόπιστη λύση μπροστά.

Λιόν (4-3-3): Λόπες, Ζαλέ, Μπίσεβατς, Ιμτιτί, Μορέλ (84' Γκεζάλ), Τολισό, Νταρντέρ (43' Φερί), Γκοναλόν, Καλουλού, Βαλμπουενά, Λακαζέτ (74' Μποβί)

Βαλένθια (4-2-3-1): Χάουμε, Κάνσελο, Μουστάφι, Αμπντενούρ (59' Σάντος), Ορμπάν, Φουέγο, Παρέχο, Πέρες (84' Ντανίλο), Φεγκουλί, Πιάτι, Νεγρέδο (71' Ροντρίγκο)

Ζενίτ - Γάνδη 2-1

"Δύο στα δύο" η Ζενίτ, αντέδρασε με διπλό η Βαλένθια
Ζενίτ Γάνδη Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ζενίτ νίκησε γιατί ο Χουλκ δεν ξέρει μόνο να σκοράρει. Ο Βραζιλιάνος άσος, μετά τα δύο "πυραυλοκίνητα" γκολ στο "Μεστάγια", έφτιαξε τόσο το 1-0 για τον Τζιούμπα στο 35' (παρθενικό στη διοργάνωση) όσο και το 2-1 για τον Σάτοφ στο 67' έχοντας αυτή τη φορά το ρόλο του δημιουργού. Ο Βίλας-Μπόας τον αφήνει να κινείται ελεύθερα και ο Χουλκ ενεργεί κατά το δοκούν, αλλά πάντα προς όφελος της Ζενίτ. Η Γάνδη πάλεψε στην Αγία Πετρούπολη και ισοφάρισε, αλλά το γκολ του Ματόν στο 56' ήρθε νωρίς και δεν μπόρεσε να κρατήσει περισσότερο από 11 λεπτά. Μετά δε απέτυχε να φέρει ξανά το ματς στα ίσα, αφού δεν απείλησε τον Κερζακόφ (πήρε τη θέση του ντεφορμέ Λοντίγκιν).

Ζενίτ (4-2-3-1): Κερζακόφ, Ανιουκόφ, Γκαράι, Λόμπαρτς (62' Νέτο), Σμολνικόφ, Χάβι Γκαρθία, Βίτσελ, Σατόφ (88' Ριαζάντσεφ), Ντάνι, Χουλκ, Τζιούμπα (71' Γιουσούποφ)

Γάνδη (4-2-3-1): Σελς, Ραφίνια (89' Κουλιμπαλί), Μίτροβιτς, Ασάρε, Νίλσεν, Ματόν (84' Ράμαν), Νέτο, Κουμς, Σαγέφ, Μιλίτσεβιτς (80' Πέντερσεν), Ντεπουάτρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK