"Πάρτι" της Πόρτο, στο μηδέν η Μπιλμπάο (VIDEO)

Η Πόρτο διέλυσε 6-0 την ΜΠΑΤΕ, ενώ Μπιλμπάο και Σαχτάρ έμειναν στο 0-0, στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου του Champions League.

"Πάρτι" της Πόρτο, στο μηδέν η Μπιλμπάο (VIDEO)

Πόρτο-Μπάτε 6-0

(5', 32', 57' Μπραχιμί, 37' Τζάκσον Μαρτίνες, 61' Λόπεθ, 76' Αμπουμπακάρ)

Η αποστολή της Πόρτο κόντρα στην ΜΠΑΤΕ φαινόταν εξ ορισμού εύκολη και έγινε... περίπατος από το πρώτο ημίχρονο όταν οι "δράκοι" προηγήθηκαν 3-0. Τα δύο γκολ του Μπραχιμί στο 5ο και 32ο λεπτό και το ένα του Τζάκσον στο 37ο λεπτό "έχτισαν" τις βάσεις για τη θριαμβευτική βραδιά των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος η ΜΠΑΤΕ προσπάθησε να αντιδράσει και να πετύχει το γκολ της τιμής, η Πόρτο όμως ήταν αυτή που με δύο ακόμη τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 57' ο Μπραχιμί έφτασε στο χατ-τρικ και στο 61' ο Λόπεθ βρήκε τον δρόμος προς τα δίχτυα για να έρθει στο 76' ο Αμπουμπακάρ να διαμορφώσει το τελικό 6-0.

Πόρτο (Λοπετέγκι): Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάρτινς Ίντι, Μαϊκόν, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Μπραΐμι (59’ Εβάντρο), Ερέρα (69’ Τέγιο), Κουαρέσμα, Μαρτίνες (64’ Αμπουμπακάρ), Αντριάν Λόπεθ.

Μπάτε Μπορίσοφ (Γερμάνκοβιτς): Τσέρνικ, Χαγκούς, Φιλιπένκο, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοφ, Λιχτάροβιτς (53’ Γιάκοβλεφ), Βολόντκο, Αλεξίεβιτς, Ολέχνοβιτς (62’ Καρνίτσκι), Γκόρντεϊτσουκ, Ροντιόνοφ (71’ Σιγκνέβιτς).

Μπιλμπάο-Σαχτάρ 0-0

"Πάρτι" της Πόρτο, στο μηδέν η Μπιλμπάο (VIDEO)

Στο Μπιλμπάο, η Αθλέτικ ήθελε να ξεκινήσει με το δεξί την εφετινή της παρουσία στο Champions League, αλλά η Σαχτάρ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν. Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν άκρως επικίνδυνη βγαίνοντας στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπορούσε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα.

Ιδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Μοιρασμένο παιχνίδι, με τους Βάσκους να ψάχνουν τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν παρά την ασφυκτική πίεση των τελευταίων λεπτών.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Λαπόρτ, Γουρπέγι, Μπαλενθιάγα, Μπενιάτ (64’ Σουσαέτα), Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Ιμπάι Γκόμεθ, Ρίκο, Μουνιαΐν (75’ Ακέτσε), Αντούριθ (77’ Φερνάντεθ).

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Κούτσερ, Σρνα, Ρακίτσκι, Αζεβέδο, Στεπανένκο, Φερνάντο (73’ Φρεντ), Ντάγκλας Κόστα, Άλεξ Τεϊσέιρα, Λουίζ Αντριάνο (89’ Γκλάντκι), Τάισον (80’ Μάρλος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK