Η UEFA δίπλα στους πρόσφυγες

Όλες οι ομάδες που μετέχουν σε αγώνες Champions League και του Europa League θα δωρίσουν ένα ευρώ για κάθε εισιτήριο του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού τους στους πρόσφυγες.

Η UEFA δίπλα στους πρόσφυγες

Η 15η Γενική Συνέλευση του ECA, όπου έλαβε χώρα στις 8 Σεπτεμβρίου στην Γενεύη προέβη σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία! Αποφασίστηκε ότι κάθε ομάδα που συμμετέχει στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League θα προσφέρει ένα ευρώ για κάθε εισιτήριο που θα πουλήσει για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της, στους πρόσφυγες!

Οι ημερομηνίες των συγκεκριμένων αγώνων αφορούν την πρώτη αγωνιστική από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου και την δεύτερη από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στην συγκεκριμένη σπουδαία πρωτοβουλία, της οποίας την αρχική ιδέα είχε η Πόρτο και υποστήριξε με ιδιαίτερη θέρμη ο διοικητικός ηγέτης της Μπάγερν Μονάχου, κ. Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε. Μαζί του θα συμμετέχουν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης που αγωνίζονται στο Europa League.

Οι σύλλογοι, βέβαια, θα μπορούν να προσφέρουν και περισσότερα χρήματα αν το επιθυμούν, ενώ και ομάδες που δεν αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορούν να κάνουν το ίδιο, αν το επιθυμούν, σε αγώνα πρωταθλήματος της χώρας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK