Δεν ήταν το πέναλτι, άλλος ήταν ο καημός του Αλέγκρι!

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει πέσει πάνω στη φάση του πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Ρεάλ όμως για τον Αλέγκρι άλλο ήταν το μεγάλο σφάλμα του Άγγλου διαιτητή εις βάρος της Γιουβέντους...

Δεν ήταν το πέναλτι, άλλος ήταν ο καημός του Αλέγκρι!
AP PHOTO/PAUL WHITE

"Ήταν ή δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφυρίχτηκε υπέρ της Ρεάλ και της έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League"; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί ακόμα και τώρα τους φανς του ποδοσφαίρου με τις απόψεις να διίστανται, ωστόσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε την... έκπληξη στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο.

Και αυτό γιατί δεν στάθηκε τόσο στο αν ο Μπενατιά υπέπεσε σε αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Βάθκεθ αλλά εξέφρασε παράπονα για το γεγονός πως το ματς παιζόταν ακόμα σε εκείνο το λεπτό και δεν είχε οδηγηθεί ήδη στην ημίωρη παράταση...

"Λέω πως ο διαιτητής έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δυστυχώς, όπως και στην Monopoly, βρήκε την κάρτα με το απρόβλεπτο. Θα πω μόνο ένα πράγμα που ουδείς αντιλήφθηκε.

Δεν θέλω να μιλήσω για το πέναλτι, αν ήταν σωστό ή όχι, αλλά για τις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μόνο μία αλλαγή και δεν μπήκαν σε κανένα σημείο του αγώνα οι γιατροί στον αγωνιστικό χώρο.

Juventus coach Massimiliano Allegri, right, gives instructions to his players during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri, right, gives instructions to his players during the Champions League first leg quarter final soccer match between Juventus and Real Madrid, at Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Και γιατί λοιπόν υπήρχαν καθυστερήσεις τριών λεπτών; Βάσει κανονισμών έπρεπε ο έξτρα χρόνος να είναι μόνο ένα λεπτό. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο που να απαιτεί να δίνονται τρία λεπτά καθυστερήσεων", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Γιουβέντους, μιλώντας ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της "βέκια σινιόρα" με την Σαμπντόρια το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Αλέγκρι δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού με αφορμή την αποβολή του Μπουφόν (πρώτη στην καριέρα του σε 117 αγώνες Champions League που έχει λάβει μέρος) μίλησε για το ξέσπασμα του αρχηγού των "μπιανκονέρι" υπερασπίζοντας 100% τον 40χρονο κίπερ.

"Είναι εύκολο να κρίνεις κάποιον απ'έξω. Ο Τζίτζι για 20 χρόνια ήταν πρότυπο εντός και εκτός γηπέδου. Όταν υπάρχει μία τόσο δύσκολη φάση, μπορούμε να τον καταλάβουμε και δεν τον καταδικάζω.

Επίσης του στέρησαν την ευκαιρία να αποκρούσει το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν έχει νόημα να τον κρίνουμε. Προκαλώ τον οποιοδήποτε άνθρωπο στον κόσμο να μην έχει τέτοια αντίδραση, διαφορετικά θα ήταν χρήσιμο ένα μάθημα ψυχολογίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK