Η... ασέβεια του Στσέσνι στους οπαδούς της Τόττεναμ

Ο Βόϊτσιεχ Στσέσνι, φαίνεται πως "κουβαλάει" ακόμα μαζί του τα όμορφα χρόνια που πέρασε στο Λονδίνο με την φανέλα της Άρσεναλ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από το πικάρισμά του προς τους οπαδούς της Τότεναμ (VIDEO).

Η... ασέβεια του Στσέσνι στους οπαδούς της Τόττεναμ

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Βόϊτσιεχ Στσέσνι μάλλον δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του κάτω απ΄τα γκολπόστ της Άρσεναλ, και αυτό διαπιστώνεται απ΄το γεγονός ότι στον αγώνα με την Τότεναμ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πράξη το... μότο των "κανονιέριδων" που λέει: " Once a gunner always a gunner" .

Την ώρα που τα "σπιρούνια" έκλαιγαν την τύχη τους, ο Πολωνός υπέκυπτε στον πειρασμό να... τρολλάρει τους οπαδούς της Τότεναμ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό τους με σκορ 2-1 τους από την επόμενη φάση της νοκ-άουτ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στους Λονδρέζους, έβαλε το χέρι του κάτω από το πηγούνι και σήκωσε ελαφρώς το κεφάλι του, θέλοντας να τους πει, με ειρωνική προφανώς διάθεση, να έχουν το κεφάλι τους ψηλά και πως όλα θα πάνε καλά...

Το ζήτημα πάντως είναι πως μετά τον αποκλεισμό, αρκετοί κατηγορούν τον Ποτσετίνο πως ναι μεν η ομάδα του παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και φλερτάρει πάντα με τους τίτλους εντός των συνόρων και τις διακρίσεις εκτός Νησιού, ωστόσο στο φινάλε δεν πίνει νερό αν και φτάνει στην πηγή.

Δείτε το παρακάτω VIDEO και κρίνετε μόνοι σας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK