Η Γιουβέντους "πικάρει" την Ρεάλ με το χλιδάτο παλάτι της!

Η διοίκηση της Ρεάλ κάνει οικονομία επιλέγοντας φθηνό ξενοδοχείο για να καταλύσει η ομάδα ενόψει του τελικού του Champions League, όμως η Γιουβέντους επέλεξε χλιδή και άνεση. Δείτε PHOTOS!

Μπορεί η Ρεάλ να επέλεξε τετράστερο ξενοδοχείο, όπου μία βραδιά στη βασική σουίτα κοστίζει μόλις 80 ευρώ, όμως η αντίπαλός της στον τελικό του Champions League Γιουβέντους κάθε άλλο παρά λογάριασε τα χρήματα.

Απόδειξη η επιλογή που έκανε για να φιλοξενηθεί η αποστολή ενόψει του αγώνα της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ, με το "Vale Resort di Hensol" που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης να συνιστά ένα από τα πλέον εντυπωσιακά καταλύματα της χώρας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και υπερπολυτελές μέρος με το μεγαλύτερο σπα της Ουαλίας το οποίο είναι "βυθισμένο" στο πράσινο, ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν γήπεδα γκολφ αλλά και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ:

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!