Μάγκας Μπουφόν, αποθέωσε Ιγκουαΐν!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφον παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δυσκόλεψε την Γιουβέντους και έδωσε τα περισσότερα εύσημα για τη νίκη στον MVP των Τορινέζων, Γκονσάλο Ιγκουαΐν!

"Η νίκη κατακτήθηκε με μεγάλη δυσκολία. Είχαμε την απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον Πιάνιτς ενώ και ο Κουαδράδο δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα έπρεπε να ιδρώσουμε παραπάνω για να πάρουμε τη νίκη.

 

Για εμάς το να χάνουμε σε τελικούς δεν είναι απογοήτευση, σημαίνει πως έχεις προηγουμένως δώσει παιχνίδια για να φτάσεις εκεί", δήλωσε αρχικά ο θρυλικός πορτιέρε της Γιουβέντους, για να αναφερθεί στη συνέχεια για τον Ιγκουαΐν που άλλαξε την εικόνα του ματς με την είσοδό του.

"Θα είναι καλά τώρα ο Ιγκουαΐν, όλοι θα δίνουν τώρα τα εύσημα στον Αλέγκρι ή σε κάποιους άλλους παίκτες όμως για μένα αξίζει ο Ιγκουαΐν τα συγχαρητήρια καθώς σε μία τέτοια στιγμή την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

Του δίνω συγχαρητήρια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι επειδή είχαμε ανάγκη τον ίδιο και τα γκολ του".

 

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.