Ο Μουρίνιο έφαγε τη... σκόνη του Αλέγκρι!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν πανηγύρισε μόνο τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αλλά και ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ που τον φέρνει πάνω από τον... Ζοζέ Μουρίνιο!

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για μία ομάδα που στα τρία προηγούμενα χρόνια ήταν φιναλίστ σε δύο τελικούς Champions League το πέρασμα από τους ομίλους στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης θεωρείται μία ακόμα μέρα στη... δουλειά, ωστόσο για τον Μάσιμο Αλέγκρι ήταν κάτι παραπάνω.

Και αυτό γιατί με την είσοδο της Γιουβέντους στις 16 κορυφαίες ομάδες του θεσμού ο Ιταλός τεχνικός ξεπέρασε τον Ζοζέ Μουρίνιο που μετράει 7 σερί προκρίσεις σε νοκ-άουτ φάση Champions League, έχοντας πλέον 8 συνεχόμενες, από τότε που έγινε η εισαγωγή του νέου φορμάτ της διοργάνωσης (χωρίς δεύτερη φάση ομίλων).

Σημειώνεται πως ο Αλέγκρι είναι επίσης πάνω από τους Μπενίτεθ (5 σερί προκρίσεις), Φέργκιουσον (5 σερί προκρίσεις), Αντσελότι (5 σερί προκρίσεις), με τον μοναδικό που τον ξεπερνάει πλέον να είναι ο Αρσέν Βενγκέρ με 14 σερί προκρίσεις σε νοκ-άουτ φάση στον πάγκο της Άρσεναλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK