Τα τρία διαφορετικά συστήματα του Αλέγκρι για το μπρα ντε φερ με Ολυμπιακό!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ξέμεινε από δεξιούς μπακ με τρεις παίκτες να είναι... off και ετοιμάζεται για αλχημείες ενόψει Ολυμπιακού. Διαβάστε τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Ιταλός τεχνικός.

Juventus' coach Massimiliano Allegri attends a media conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Sept. 11, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League Group D soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' coach Massimiliano Allegri attends a media conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Sept. 11, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League Group D soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει την Τρίτη στο Τορίνο με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία έχοντας σερί αρνητικών αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη και αλλαγή προπονητή (Λεμονής αντί Χάσι), όμως και η Γιουβέντους μόνο "χαλαρή" δεν θα είναι το βράδυ της Τετάρτης.

Ναι μεν η "βέκια σινιόρα" έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο φετινό Καμπιονάτο μετρώντας "6 στα 6" και συγκατοικώντας στην κορυφή με την Νάπολι όμως στο Champions League έκανε ποδαρικό με το... αριστερό (0-3 από Μπαρτσελόνα) και το ματς με τον Ολυμπιακό είναι για αυτήν "τελικός" ώστε να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων στη μάχη για την είσοδο στους "16".

Σε αυτόν δε τον "τελικό", ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι όχι μόνο δεν θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους αλλά είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε "πείραμα" στην άμυνα αφού οι τρεις δεξιοί μπακ της ομάδας δεν μπορούν να βοηθήσουν: ο Λιχτσάιντερ δεν δηλώθηκε στη λίστα που έδωσε η Γιουβέντους στην UEFA για τη φάση των ομίλων ενώ οι Ντε Σίλιο και Χέβεντες είναι αμφότεροι τραυματίες και θα μείνουν εκτός δράσης για έναν μήνα!

Τι θα κάνει ο τεχνικός των "μπιανκονέρι" για να καλύψει την "τρύπα" στο δεξί άκρο της άμυνας; Η τορινέζικη "Tuttosport" αποκάλυψε τους τρεις δρόμους που μπορεί να ακολουθήσει...

Τα τρία διαφορετικά συστήματα του Αλέγκρι για το μπρα ντε φερ με Ολυμπιακό!
EUROKINISSI

✔ Αν επιλέξει να αγωνιστεί με τετράδα στην άμυνα, τότε θα πάει με σύστημα 4-2-3-1 όπου δεξί μπακ θα είναι είτε ένας στόπερ (Μπαρτσάλι) είτε ένας μέσος (Στουράρο), με τον Στουράρο να καλύπτει μάλιστα τη θέση τόσο στο ματς με την Φιορεντίνα όσο και στο φινάλε του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπουφόν, Στουράρο, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουιντί, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

✔ Αν παίξει με τριάδα στην άμυνα, ένα πιθανό σύστημα είναι το 3-4-3 όπου οι "πλάγιοι" θα έχουν το ρόλο του φουλ-μπακ που θα κληθούν να καλύψουν όλη την πλευρά: ο Κουαδράδο στα δεξιά και ο Σάντρο στα αριστερά.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Κουαδράδο, Πιάνιτς, Ματουιντί, Σάντρο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν.

✔ Υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει με τριάδα στην άμυνα και με ενισχυμένο κέντρο, σε σύστημα 3-5-2, κάτι που αν συμβεί θα φέρει κατά πάσα πιθανότατα τον Μπεντανκούρ δίπλα στους Πιάνιτς και Ματουιντί στον άξονα (Μαρκίζιο και Κεντίρα παραμένουν τραυματίες). Σε αυτή την περίπτωση πάντως θα "θυσιαστεί" ένας επιθετικός, με το σενάριο να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες από τη στιγμή που η Γιουβέντους θέλει μόνο νίκη...

Πιθανή ενδεκάδα: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς, Ματουιντί, Σάντρο, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK