Χαστούκια στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο με Ρεάλ!

Ιταλικό ΜΜΕ αποκαλύπτει πως η κατάρρευση της Γιουβέντους στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ρεάλ ήρθε λόγω τρομερού καυγά στα αποδυτήρια μεταξύ παικτών της!

Juventus' Leonardo Bonucci, left, challenges for the ball with Real Madrid's Isco during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Juventus' Leonardo Bonucci, left, challenges for the ball with Real Madrid's Isco during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Κοντεύουν να συμπληρωθούν 20 ημέρες από τον φετινό τελικό του Champions League στο "Millennium" του Κάρντιφ που βρήκε την Ρεάλ να θριαμβεύει με 4-1 και να κατακτά το 12ο τρόπαιο στην ιστορία της στη διοργάνωση και οι φίλοι της Γιουβέντους δεν έχουν ακόμα "χωνέψει" πως ήρθε μία τόσο βαριά ήττα για την ομάδα τους.

Με τις απορίες τους να είναι εύλογες από τη στιγμή που το 1-1 στο πρώτο ημίχρονο έγινε... 1-4 στο δεύτερο (δέχτηκε τρία γκολ σε 45 λεπτά ενώ είχε δεχτεί ίδιο αριθμό τερμάτων στα 12 προηγούμενα παιχνίδια της στο θεσμό!), με την "βέκια σινιόρα" να έχει μάλιστα μόλις μία ευκαιρία (κεφαλιά άουτ στο 81) σε αυτό το διάστημα.

Τώρα, λίγο καιρό αργότερα, ιταλικά ΜΜΕ προσπαθούν σιγά σιγά να "φωτίσουν" την υπόθεση και αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν θα αρέσουν καθόλου στους φίλους των "μπιανκονέρι" καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για... μπάχαλο στα αποδυτήρια.

Χαστούκια στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο με Ρεάλ!

Τον χορό έσυρε η ιταλική πολιτική εφημερίδα "Repubblica" την Δευτέρα που υποστηρίξε πως ο Μπονούτσι ζήτησε από τον Αλέγκρι να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο τον Μπαρτσάλι (!), ενώ τη σκυτάλη πήρε η "Stampa" που προχώρησε σε ακόμα πιο ηχηρές αποκαλύψεις αφού κάνει λόγο ακόμα και για χειροδικία.

Σύμφωνα με την ιταλική πολιτική εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεονάρντο Μπονούτσι μπήκε μαινόμενος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα και έβαλε στο στόχαστρο τον Πάουλο Ντιμπάλα, αποδίδοντάς του την κατηγορία πως μετά το 12ο λεπτό που είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα, σταμάτησε ουσιαστικά να προσπαθεί!

Ο Μπονούτσι φέρεται να κόλλησε το πρόσωπό του σε αυτό του "Joya" και σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρχε και χαστούκι (!) ενώ αμέσως μετά ο κεντρικός αμυντικός της "βέκια σινιόρα" άνοιξε μέτωπο με τον Μπαρτσάλι, καθώς θεωρούσε πως δεν μπορούσε να καλύψει αποτελεσματικά τη δεξιά πλευρά της άμυνας έχοντας απέναντί του τον Μαρσέλο.

Χαστούκια στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο με Ρεάλ!

Ο Μπαρτσάλι "υπενθύμισε" στον Μπονούτσι πως στο δικό του πόδι είχε βρει η μπάλα μετά το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 20' και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 της Ρεάλ και κάπου εκεί σύμφωνα με την "Stampa" οι παίκτες του Αλέγκρι βγήκαν στο χορτάρι για το δεύτερο ημίχρονο του τελικού.

Με το γνωστό οδυνηρό αποτέλεσμα για την πρωταθλήτρια Ιταλίας των έξι τελευταίων ετών...

UPDATE: Λίγες ώρες αργότερα ο Λεονάρντο Μπονούτσι έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook όπου όχι μόνο διέψευσε ότι υπήρχε καυγάς μεταξύ εκείνου και συμπαικτών του στο ημίχρονο του τελικού με την Ρεάλ αλλά απείλησε με μηνύσεις όσους αναπαράγουν τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK