Κεκ: "Μπορούσαμε το 1-1"

Ο τεχνικός της Ριέκα Ματίας Κεκ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητα του και έφτασε δίκαια στη νίκη, όμως η ομάδα του στην Κροατία θα προσπαθήσει για την ανατροπή και πρόκριση.

Κεκ: "Μπορούσαμε το 1-1"
kek

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του στο τέλος. Είχαμε ευκαιρία να δούμε τι θα πει το να παίξεις με μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Ισως αυτό να ήταν το θέμα μας. Προς το τέλος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το σκορ. Θα μπορούσαμε όμως να κρατήσουμε το 1-1”.

Οταν έκανε αλλαγές ο Ολυμπιακός, παρατηρήσαμε ότι ανέβαινε ο ρυθμός από πλευράς Ολυμπιακού. Οταν κάνατε εσείς αλλαγές, δεν ήταν αποτελεσματικές. Τι συνέβη;

"Οντως στον Ολυμπιακό όταν έκαναν αλλαγή, άλλαζε ο ρυθμός. Ο Ολυμπιακός έβαλε και τον πιο δυνατό τους παίκτη τον Φορτούνη. Αντιθέτως, οι δικές μας αλλαγές δεν μπορούσαν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα, γιατί είχαμε περιορισμένες επιλογές στον πάγκο μας".

Ασχετα με το τελευταίο γκολ που δεχτήκατε, καταφέρατε να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα. Σκοράρατε στο Καραϊσκάκη, κάτι που είναι σημαντικό.

"Ναι, όντως εμείς κάναμε αυτά που θέλαμε. Ομως είδαμε πώς είναι να παίζεις κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Κι επίσης είδαμε τι πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι. Είδαμε ότι μπορούμε να σπάμε την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά μας έλειπαν κάποια ατομικά χαρακτηριστικά. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είδαμε πάντως τι μπορούμε να διορθώσουμε. Οπως είπα, χρειάζεται να είμαστε πιο γρήγοροι".

Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη. Είπατε ότι θεωρείτε το αποτέλεσμα καλό, αλλά θεωρείτε ότι η ομάδα σας ήταν τυχερή ή άτυχη τελικά;

"Είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες για να βάλουμε κι άλλο γκολ. Θα μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Από αυτή την άποψη θα μπορούσαμε και καλύτερα. Από αυτή την άποψη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα".

Τι έχετε να πείτε για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και πώς περιμένετε το ματς στην Κροατία;

"Για την ατμόσφαιρα το ξέραμε πώς θα ήταν. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Παρτιζάν εκτός έδρας πολύ καλά και το είχαμε υπόψη. Θα ξέρουμε τώρα πώς θα προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς".

Οπότε ποιες είναι οι πιθανότητες της ομάδας σας για την πρόκριση;

"Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα. Είδαμε ότι έχει ποιοτική ομάδα. Κι εμείς τώρα πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην έδρα μας".

Ο τερματοφύλακάς σας ήταν εξαιρετικός.

"Πράγματι ήταν πολύ καλός. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα γενικότερα στην ομάδα, στη μεσαία μας γραμμή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους".

Θα θέλαμε να μας πείτε αριθμητικά τι πιθανότητες δίνετε στην ομάδα σας για πρόκριση;

"Αυτά είναι για τους μαθηματικούς. Οντως ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά και εμείς είχαμε και είδαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι την περιοχή του. Αυτό είναι ένα στοιχείο που το κρατάμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK