Η κλήρωση Champions League: Με Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ

Το ζευγάρι της περσινής φιναλίστ, Γιουβέντους, με την Μπάγερν Μονάχου, είναι θεωρητικά το πιο δυνατό που προέκυψε από στην κλήρωση για τη φάση των "16" του Champions League. Με Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ. Όλα τα ζευγάρια.

Η κλήρωση Champions League: Με Μπαρτσελόνα η Άρσεναλ

Η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Γιουβέντους συνθέτει μαζί με την Μπάγερν Μονάχου το πιο δυνατό ζευγάρι που προέκυψε από την κλήρωση της φάσης των "16" του Champions League.

Η Άρσεναλ που προκρίθηκε αντί του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της με 3-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" την προηγούμενη εβδομάδα, θα έχει πολύ δύσκολο έργο στους "16", καθώς κληρώθηκε με την κάτοχο του τίτλου, Μπαρτσελόνα.

Η Ρόμα των Ελλήνων θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κώστα Μανωλά να καλείται σε αυτό το ζευγάρι να μαρκάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τοροσίδης τον Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ η Μπενφίκα των Μήτρογλου και Σάμαρη θα κοντραριστεί με τη Ζενίτ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το ζευγάρι μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τσέλσι, οι οποίες είχαν κοντραριστεί και πέρυσι στη φάση των "16", με τη γαλλική ομάδα να παίρνει την πρόκριση στην παράταση του δεύτερου αγώνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με τον Τιάγκο Σίλβα.

Εύκολη θεωρητικά κλήρωση είχε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου. Η Βόλφσμπουργκ είναι αναμφισβήτητα το φαβορί στο ζευγάρι με τη Γάνδη, ενώ τέλος η Ατλέτικο Μαδρίτης που θέλει να επαναλάβει την προ δύο ετών πορεία της στη διοργάνωση, αντιμετωπίζει στους "16" την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Γάνδη-Βόλφσμπουργκ

Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι

Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα

Γιουβέντους-Μπάγερν Μονάχου

Αϊντχόφεν-Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπενφίκα-Ζενίτ

Ντιναμό Κιέβου-Μάντσεστερ Σίτι

Οι ημερομηνίες των αγώνων:

Οι αγώνες της φάσης των "16" θα πραγματοποιηθούν σε 8 διαφορετικές ημερομηνίες, με 2 παιχνίδια να διεξάγονται κάθε ημέρα. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 16-17/2 και 23-24/2 και οι αγώνες ρεβάνς στις 8-9/3 και 15-16/3.

Τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένα για τις 5-6/4 οι πρώτοι αγώνες και στις 12-13/4 οι αγώνες ρεβάνς.

Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 26-27/4 τα πρώτα ματς και στις 3-4/5 οι ρεβάνς, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου στο Σαν Σίρο (Μιλάνο).

Το LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK