Ξανά κόντρα σε Σμάιχελ μετά από 16 χρόνια!

Ο Ίκερ Κασίγιας έγραψε ιστορία στο Λέστερ-Πόρτο καθώς τέθηκε αντιμέτωπος με τον Κάσπερ Σμάιχελ, 16 χρόνια μετά από το "ραντεβού" με τον πατέρα του, Πίτερ!

Ξανά κόντρα σε Σμάιχελ μετά από 16 χρόνια!

Η 158η συμμετοχή του Ίκερ Κασίγιας στο Champions League (στη 18η σεζόν του συνολικά στη διοργάνωση) δεν στέφθηκε με επιτυχία καθώς η Πόρτο γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Λέστερ στο "King Power Stadium", παρόλα αυτά υπάρχει ένα γεγονός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση που μετά από μερικά χρόνια θα το αφηγείται στα παιδιά του.

Ξανά κόντρα σε Σμάιχελ μετά από 16 χρόνια!

Αυτό είναι η συνάντηση που είχε με τον 29χρονο γκολκίπερ της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με τους δύο συναδέλφους να βγάζουν αναμνηστικη φωτογραφία στα αποδυτήρια και τον πρωταθλητή Αγγλίας με την ομάδα του Ρανιέρι να δηλώνει πως ο "Άγιος Ίκερ" ήταν ένα από είδωλα των παιδικών του χρόνων!

Το εκπληκτικό στην όλη ιστορία; Πριν από 16 χρόνια ο Κασίγιας (19 χρονών τότε...) είχε αντιμετωπίσει τον πατέρα του Κάσπερ Σμάιχελ, Πίτερ, που ήταν από τα δικά του είδωλα στην εφηβεία, στο πλαίσιο του Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Ρεάλ Μαδρίτης (2-2) στις 12 Σεπτεμβρίου 2000, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Κασίγιας κόντρα σε υιό Σμάιχελ (Λέστερ - Πόρτο)

Κασίγιας κόντρα σε μπαμπά Σμάιχελ (Σπόρτινγκ - Ρεάλ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK