Ξέχνα το Champions League που ήξερες, δεν άλλαξαν μόνο οι ώρες!

To Champions League που ήξερες... τελείωσε επισήμως. Το αγαπημένο 21:45 των Ελλήνων πέρασε στην ιστορία, καθώς η UEFA ανακοίνωσε την Τρίτη (27/3) τις νέες ώρες διεξαγωγής των... αστεράτων αναμετρήσεων, αλλά και τις διαφοροποιήσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ένα... δάκρυ κύλισε το μεσημέρι της Τρίτης (27/3) όταν στο σάιτ της UEFA, επισημοποιήθηκε η αλλαγή της ώρας των αγώνων του Champions League.

Το γνωρίζαμε από καιρό ότι θα συμβεί, αλλά ήταν δύσκολο να το περάσεις στο ντούκου ότι το ιστορικό 21:45 για την Ελλάδα δεν θα υπάρχει τη νέα σεζόν...

Στην πατρίδα μας θα βλέπουμε CL στις 22:00: πλέι-οφ, ομίλους, νοκ-άουτ αναμετρήσεις, όλα στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Επίσης, σε κάθε αγωνιστική του 18/19 θα διεξάγονται δύο ματς την Τρίτη και δύο την Τετάρτη στις 19:55, πλην των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής που οι διαιτητές θα σφυρίξουν σέντρα ταυτόχρονα.

Δεν σταματάμε όμως εκεί, καθώς από τη νέα χρονιά, στη φάση των νοκ-άουτ αναμετρήσεων θα επιτρέπεται και η τέταρτη αλλαγή, αποκλειστικά στην παράταση και χωρίς να επηρεάζει τις άλλες τρεις.

Επίσης, στους τελικούς Champions League, Europa League και UEFA Super Cup οι ομάδες θα κατεβαίνουν με 23 ποδοσφαιριστές κι όχι 18, γεγονός που θα δίνει στον προπονητή την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε 12 αναπληρωματικούς και όχι επτά.