Ρανιέρι: "Δεν θα πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά..."

O Kλαούντιο Ρανιέρι κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν η Λέστερ μπορεί να κατακτήσει και του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το πρωτάθλημα Αγγλίας. Ο Ιταλός ήταν εν αρχή ξεκάθαρος αλλά εν συνεχεία θέλησε να θολώσει τα νερά. Ποιος ξέρει, μπορεί και να το πιστεύει;

Η Λέστερ είναι έτοιμη να δώσει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απολύτως φυσιολογικά, ο Κλαούντιο Ρανιέρι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μπριζ στο Βέλγιο αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ διαψεύδοντας και πάλι όλα τα προγνωστικά όπως πέρυσι στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ρεαλιστής: "Είναι αδύνατον να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Aλλά θέλουμε να περάσουμε από τους ομίλους και να φτάσουμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια ή να πάρουμε την πρόκριση για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Για να το πάρουμε πρέπει να γράψουμε και πάλι ένα νέο παραμύθι. Η Λέστερ πάντως έδειξε ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό".

Λέτε να τους κοιμίζει όλους ο Ιταλός και η Λέστερ να είναι έτοιμη να σοκάρει την ποδοσφαιρική Ευρώπη; Δύσκολο, αλλά ποτέ μην λες ποτέ μ' αυτήν την ομάδα.