Ρανιέρι: "Δεν θα πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά..."

O Kλαούντιο Ρανιέρι κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν η Λέστερ μπορεί να κατακτήσει και του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το πρωτάθλημα Αγγλίας. Ο Ιταλός ήταν εν αρχή ξεκάθαρος αλλά εν συνεχεία θέλησε να θολώσει τα νερά. Ποιος ξέρει, μπορεί και να το πιστεύει;

NEWCASTLE, ENGLAND - NOVEMBER 21: Leicester City's manager Claudio Ranieri his team's third goal during the Barclays Premier League match between Newcastle and Leicester City at St James Park on November 21, 2015 in Newcastle, England. (Photo by Ian MacNicol/Getty images)
Ρανιέρι GETTY IMAGES

Η Λέστερ είναι έτοιμη να δώσει τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απολύτως φυσιολογικά, ο Κλαούντιο Ρανιέρι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Μπριζ στο Βέλγιο αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ διαψεύδοντας και πάλι όλα τα προγνωστικά όπως πέρυσι στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ρεαλιστής: " Είναι αδύνατον να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Aλλά θέλουμε να περάσουμε από τους ομίλους και να φτάσουμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια ή να πάρουμε την πρόκριση για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ας μην κρυβόμαστε, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Για να το πάρουμε πρέπει να γράψουμε και πάλι ένα νέο παραμύθι. Η Λέστερ πάντως έδειξε ότι το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό".

Λέτε να τους κοιμίζει όλους ο Ιταλός και η Λέστερ να είναι έτοιμη να σοκάρει την ποδοσφαιρική Ευρώπη; Δύσκολο, αλλά ποτέ μην λες ποτέ μ' αυτήν την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK