Η κλήρωση "ξίνισε" στον Κλοπ όμως έστειλε μήνυμα...

Η παρουσία των Παρί Σεν Ζερμεν και Νάπολι στον ίδιο όμιλο με την Λίβερπουλ δεν άρεσε στον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό όμως να μην τα... βάφει μαύρα και να "προειδοποιεί" Γάλλους και Ιταλούς!

Liverpool's manager Juergen Klopp, center, applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Monday, Aug. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's manager Juergen Klopp, center, applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Monday, Aug. 20, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της Λίβερπουλ για πρόκριση στους "16" του Champions League καθώς από το 1ο και το 2ο γκρουπ δυναμικότητας "ψάρεψε" τις Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι, παρόλα αυτά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πτοείται.

Απόδειξη οι δηλώσεις που έκανε, με τον Γερμανό τεχνικό να αποδίδει μάξιμουμ σεβασμό σε Παριζιάνους και Ναπολιτάνους (αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα) αλλά να υπενθυμίζει πως ουδείς θα ήθελε την ομάδα του από το τρίτο γκρουπ.

"Θέλω να είμαι 100% ειλικρινής: δεν ήταν το γκρουπ που ευχόμουν. Μας περιμένει ένας δύσκολος όμιλος αλλά έτσι είναι το Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στον κόσμο και πιστεύω ότι στόχος τους είναι να πάρουν το Champions League, θα έχουμε δύο ενδιαφέροντα ματς μαζί τους.

Την Νάπολι την νικήσαμε στην προετοιμασία όμως τα δύο παιχνίδια που θα έρθουν θα είναι εντελώς διαφορετικά. Έχω βρεθεί στην Νάπολι ως προπονητής της Ντόρτμουντ, γνωρίζω την ατμόσφαιρα εκεί.

Μάλιστα σε εκείνο το γήπεδο είχα αποβληθεί. Προφανώς μπορώ να τα πάω καλύτερα! Τον Ερυθρό Αστέρα τον είδα χθες και θα συναντήσουμε σίγουρα καυτή ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων", για να συμπληρώσει με νόημα:

"Το σίγουρο πάντως είναι πως σε ένα γκρουπ που υπάρχουν δύο κορυφαίες ομάδες όπως η Παρί και η Νάπολι, δεν θέλεις να συναντήσεις την Λίβερπουλ ως ομάδα από το τρίτο γκρουπ δυναμικοτητας..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK