Μετά το σόου με Ρόμα, ανέβασε και άλλο την τιμή του Σαλάχ η Λίβερπουλ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τρέλανε τον πλανήτη με το προσωπικό κρεσέντο του κόντρα στην Ρόμα και μαζί τον Φλορεντίνο Πέρεθ της Ρεάλ. Η τιμή του έχει φτάσει πλέον σε δυσθεώρητα ύψη αφού ανέβηκε κι άλλο

Liverpool's Mohamed Salah, center, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, center, celebrates with teammates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα αποφάσιζε να πουλήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ για να μην έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA, πολλοί ήταν εκείνοι που εκτιμούσαν πως τα 42.000.000 ευρώ που έβαλε στα ταμεία της από την πώλησή του στην Λίβερπουλ ήταν ένα εξαιρετικό ποσό.

Τώρα όμως, πριν καν κλείσει η σεζόν, το παραπάνω ποσό μοιάζει με... πενταροδεκάρες, με τον 25χρονο Αιγύπτιο επιθετικό να είναι ο ηγέτης των "κόκκινων" έχοντας συμμετοχή σε 55 γκολ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ σε όλες τις διοργανωσεις: με 43 γκολ και 12 ασίστ.

Στο τελευταίο μάλιστα παιχνίδι του ο "Φαραώ" έκανε πράματα και θάματα και με 2 γκολ (τα πρώτα στο ματς) και 2 ασίστ οδήγησε την Λίβερπουλ στο 5-2 επί της Ρόμα που την φέρνει πολύ κοντα στον τελικό του Champions League, με πολλούς να είναι πλέον οι μνηστήρες που τον ορέγονται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Liverpool's Mohamed Salah, 2nd right, celebrates with his teammates their side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Mohamed Salah, 2nd right, celebrates with his teammates their side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Αν θέλουν όμως να τον αποκτήσουν θα πρέπει να... ματώσουν, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το Νησί το τελευταίο 24ωρο, η τιμή του έχει ανέβει ακόμα περισσότερο μετά από τη νέα του μαγική εμφάνιση, με την Λίβερπουλ να συζητάει μόνο με προτάσεις από 200.000.000 λίρες (230.000.000 ευρώ) και πάνω...

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως τον περασμένο Ιανουάριο άναψε το πράσινο φως για την αποχώρηση του Φελίπε Κοουτίνιο έναντι 160.000.000 ευρώ, σε περίπτωση που γίνει deal με τον Σαλάχ (που είναι πλέον πιο ακριβός και από τον... Νεϊμάρ), τότε στα ταμεία των "κόκκινων" θα εισρεύσουν 400.000.000 ευρώ μέσα σε λίγους μήνες.

Όχι φυσικά πως είναι εύκολο να φύγει ο Σαλάχ από το "Άνφιλντ" με τη δημοφιλία του να έχει φτάσει μέχρι τον... ουρανό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK