Ο Κλοπ δεν έκρυψε αυτό που φοβάται κόντρα στη Ρόμα

Η Λίβερπουλ μπορεί είναι το φαβορί στα... χαρτιά απέναντι στη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ φοβάται κάτι πάρα πολύ και δεν το έκρυψε μιλώντας στα μίντια.

Liverpool coach Jurgen Klopp looks his players prior to the start of a Champions League Group E soccer match between Liverpool and Spartak Moscow at Anfield, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
klopp AP IMAGES

Λίβερπουλ - Ρόμα ο πρώτος ημιτελικός του Champions League και οι "Κόκκινοι" είναι το φαβορί για να προκριθούν στο μεγάλο τελικό.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο για τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος... τρέμει για κάτι στις "μάχες" των δύο ομάδων και δεν δίστασε να το πει δημοσία.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής έχει τις ανησυχίες του σχετικά με την άμυνα των Ρωμαίων και το ιταλικό στυλ που είναι σίγουρος ότι θα επιστρατεύσουν οι πρώην συμπαίκτες του Σαλάχ για να τον σταματήσουν!

Για τον Κλοπ, πάντως, υπάρχει και το... αντίδοτο απέναντι στους σκληρούς Ιταλούς που η το ταλέντο του Αιγύπτιου σταρ που θα τον βοηθήσει να προσπερνάει τους αντιπάλους πριν αυτοί ορμήσουν πάνω του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK