Ο Κυργιάκος ευχήθηκε στη Λίβερπουλ με... ασίστ Τζέραρντ και κεφαλιά "κανονιά"

"Forever Red" ο Σωτήρης Κυργιάκος που μέσω Instagram έστειλε μήνυμα... αγάπης στη Λίβερπουλ που απόψε μπορεί να σφραγίσει κόντρα στη Σίτι την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League (PHOTO).

Ο Κυργιάκος ευχήθηκε στη Λίβερπουλ με... ασίστ Τζέραρντ και κεφαλιά "κανονιά"

Δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Σωτήρης Κυργιάκος (2009-2011), έχοντας... γράψει 49 συμμετοχές, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Φορώντας την εμφάνιση των "Κόκκινων" με τα πέντε CL, έχοντας ζήσει την ατμόσφαιρα του "Άνφιλντ", ο 38χρονος πια στόπερ δέθηκε με το ιστορικό κλαμπ και δεν το κρύβει.

Μέσω Instagram, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αγαπημένη του, όπως την χαρακτήρισε Λίβερπουλ για τη δεύτερη "μάχη" με τη Σίτι. Συνόδευσε μάλιστα την ευχή του μ' ένα VIDEO με γκολ του που προήλθε από ασίστ Τζέραρντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι με την Σίτι είχε επικρατήσει με 3-0, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Εάν οι παίκτες του Κλοπ φτάσουν στην κατάκτηση του Champions League, τότε θα γίνουν η τρίτη πιο πετυχημένη ομάδα με 6 κούπες πίσω από Μίλαν (7) και Ρεάλ (12).

News 24/7

24MEDIA NETWORK