Η τεχνολογία... διέψευσε τον Γκουαρδιόλα

Μπορεί να απολογήθηκε στις δηλώσεις του για την "επίθεσή" στον διαιτητή του αγώνα με την Λίβερπουλ, όμως εκτέθηκε από... τη τεχνολογία. Δείτε το βίντεο που έρχεται να διαψεύσει τα λεγόμενα του Γκουαρδιόλα (VIDEO).

Liverpool manager Juergen Klopp, left, speaks with Manchester City manager Pep Guardiola before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp, left, speaks with Manchester City manager Pep Guardiola before the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έβαλε τέλος στην κακοτυχία που τον κυνηγάει από τη μετά Μπαρτσελόνα εποχή και αποκλείστηκε για άλλη μια φορά από τη συνέχεια του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 του "Άνφιλντ" και ηττήθηκε και στο "Έτιχαντ" από τη Λίβερπουλ με σκορ 2-1.

Ωστόσο, η ροή του αγώνα θα μπορούσε να εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καταλανού προπονητή μετά το τέλος του ματς.

Ο κόουτς των "πολιτών" στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Λερουά Σανέ στο 41', το οποίο κακώς ακυρώθηκε και θα έφερνε την αγγλική ομάδα πιο κοντά... στην υπέρβαση.

Αυτό το τέρμα ήταν και η αιτία που ο Γκουαρδιόλα αποβλήθηκε στην ανάπαυλα ύστερα από την "έκρηξή" του κατά του διαιτητή με τον ίδιο όμως να αναφέρει στις δηλώσεις του πως δεν προσέβαλε σε καμία περίπτωση τον άρχοντα του αγώνα.

Συγκεκριμένα εξήγησε ότι: " Είπα στον ρέφερι ότι ήταν γκολ, δεν τον προσέβαλα, ήμουν ευγενικός, ήμουν σωστός άλλα ο Λάζο (ο διαιτητής) είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Γνωρίζω τι συνέβη στο Μονακό τη προηγούμενη σεζόν, καθώς είναι ένα άτομο που όταν όλοι βλέπουν το ίδιο πράγμα αυτός θα δει το ακριβώς αντίθετο. Είναι ακραίο να με αποβάλει, αφού δεν του είπα κάτι κακό. Του είπα είναι γκολ, η μπαλιά ήρθε από τον Μίλνερ. Ρώτησε όντως ήρθε από αυτόν και του απάντησα ναι ήρθε από τον Μίλνερ, δεν είναι οφσάιντ."

Μπορεί ο Πεπ να απολογήθηκε για τον λόγο που ο Λάζο τον έστειλε στις κερκίδες, εκθέτοντάς τον μάλιστα στις δηλώσεις του, όμως το βίντεο από τη λήξη του ημιχρόνου "δείχνει" άλλα, με τον κόουτς να μην είναι... και πολύ ευγενικός, φωνάζοντας στον ρέφερι " Βούλωσέ το".

ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ:

Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK