Ο Γκουαρδιόλα τα έχωσε χοντρά στους... αστυνομικούς!

Το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι έγινε έρμαιο στις άγριες διαθέσεις θερμοκέφαλων οπαδών της Λίβερπουλ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα αγρίεψε τόσο που "έβαλε χέρι" στην αστυνομία όταν έφτασε στο "Άνφιλντ" (VIDEO)!

Manchester City coach Josep Guardiola gestures to his players during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City coach Josep Guardiola gestures to his players during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Στο φινάλε του αγώνα που βρήκε την Μάντσεστερ Σίτι να χάνει με 3-0 και να βλέπει τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League να μειώνονται σημαντικά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα συμπεριφέρθηκε με ιπποτισμό αφού υποστήριξε πως η ήττα της ομάδας του δεν προκλήθηκε από τα όσα άσχημα προηγήθηκαν της σέντρας.

Παρόλα αυτά, μην νομίζει κανείς πως ο Καταλανός τεχνικός δέχτηκε την (άσχημη) υποδοχή χωρίς να διαμαρτυρηθεί έντονα. Λίγο αφότου το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να περάσει μέσα από την ατμόσφαιρα κόλασης που του δημιούργησαν οπαδοί των "κόκκινων" (εκτόξευσαν μπουκάλια σπάζοντας τζάμια και πέταξαν και φωτοβολίδες) ο τεχνικός των "πολιτών" τα έβαλε με τους αστυνομικούς κατά την είσοδό του στο "Άνφιλντ" ( δείτε το video).

"Σας ευχαριστούμε που μας προστατέψατε, σας ευχαριστώ. Εκτιμώ αυτό που κάνατε", τους είπε με άκρως ειρωνικό τόνο ο Καταλανός τεχνικός, ο οποιός κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια ψέλλισε αρκετές φορές τη λέξη "verguenza" ("ντροπή").

Από την πλευρά της η διοίκηση της Λίβερπουλ ενημερώθηκε για το περισταστικό και το καταδίκασε σε χρόνο dt πριν την έναρξη του αγώνα, με γραπτή ανακοίνωση, ενώ απολογήθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ προς τον συνάδελφό του. λέγοντας μεταξύ άλλων: "Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη. Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλαμε".

H "ΕΚΡΗΞΗ" ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ο Γκουαρδιόλα τα έχωσε χοντρά στους... αστυνομικούς!
© MARCA

Ο Γκουαρδιόλα τα έχωσε χοντρά στους... αστυνομικούς!
© MARCA

Ο Γκουαρδιόλα τα έχωσε χοντρά στους... αστυνομικούς!
© MARCA

News 24/7

24MEDIA NETWORK