Ο Στέρλινγκ κέρδισε το πιο ανύπαρκτο πέναλτι στην ιστορία των ανύπαρκτων πέναλτι

Η Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε με το χειρότερο πέναλτι που έχει καταλογιστεί πιθανόν στην ιστορία του Champions League, με θύμα τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δράστης ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ο Στέρλινγκ κέρδισε το πιο ανύπαρκτο πέναλτι στην ιστορία των ανύπαρκτων πέναλτι
AP PHOTO/RUI VIEIRA

'Ούτε ... θα κέρδιζε πέναλτι όπως αυτό της Μάντσεστερ Σίτι'. Όπου οι τελίτσες, συμπλήρωσε την ομάδα που μισείς και θα είσαι μέσα. Γιατί αυτό το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Ραχίμ Στέρλινγκ κυριολεκτικά δεν υπάρχει.

Στην αναμέτρηση των 'πολιτών' με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο 'Ετιχάντ', ο Βραζιλιάνος επιθετικός εφόρμησε στην αντίπαλη περιοχή με την μπάλα, με τον επιθετικό της Σίτι να καταδιώκεται από τον Μίκολα Ματβιένκο. Ο 22χρονος Ουκρανός δεν πρόφτασε τον Στέρλινγκ, όμως το... φάντασμά του φαίνεται πως τα κατάφερε, αφού όταν ο διεθνής Άγγλος πήγε να σουτάρει, χτύπησε το πόδι του στο έδαφος αντί για την μπάλα, έπεσε κάτω και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι!

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Αντρέι Πιατόβ, έβαλε τα γέλια και έδειχνε τον πεσμένο Στέρλινγκ, την ώρα που ο Νταβίδ Σίλβα του έπαιρνε την μπάλα από τα χέρια για την εκτέλεση του πέναλτι. Οι υπόλοιποι παίκτες της Σαχτάρ δεν είχαν κουράγιο να διαμαρτυρηθούν για την κωμικοτραγική απόφαση του Βίκτορ Κάσαϊ, ενός εκ των κορυφαίων διαιτητών της UEFA και της FIFA.

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς δεν... λυπήθηκε το δίκιο τους και έγραψε το 2-0 στο 24'.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK