O Μορένο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Σο

Αξιέπαινη κίνηση από τον αμυντικό της Αϊντχόφεν, Έκτορ Μορένο, ο οποίος επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Λουκ Σο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ύστερα από δικό του μαρκάρισμα, στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την ολλανδική ομάδα για το Champions League.

O Μορένο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον Σο

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Λουκ Σοστην παρθενική του εμφάνιση σε ομίλους του Champions League, αφού έσπασε το πόδι τουστα πρώτα λεπτά της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

O άσος της Γιουνάιτεντυποβλήθηκε αμέσως σε χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά. Σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, ο προπονητής της PSV, Φιλίπ Κοκού και ο αμυντικός της ομάδας, Έκτορ Μορένο, που έκανε το σκληρό μαρκάρισμα, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, προκειμένου να δουν από κοντά την κατάσταση της υγείας του Άγγλου αμυντικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεξικανός αμυντικός είχε σπάσει το πόδι του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει όλη την προηγούμενη σεζόν. Επομένως, γνωρίζει από "πρώτο χέρι" την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή, ύστερα από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Λουλούδια στον Σο από τους οπαδούς της Αϊντχόφεν

Σοκάρει η εικόνα του ποδιού Λουκ Σο μετά τον τραυματισμό του!

Απίστευτο: Ο Μορένο είχε πάθει τον ίδιο τραυματισμό με τον Σο!

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σο

News 24/7

24MEDIA NETWORK