Με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ, με Βίντι η ΑΕΚ!

Με βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Ανδρέα Σάμαρη στον πάγκο, οι "αετοί της Λισσαβώνας" απέσπασαν ισοπαλία στην Τουρκία από τη Φενέρ (1-1) και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου ματς πήραν το εισιτήριο για τα Play Off. Την ουγγρική Βίντι (0-0 με τη Μάλμε) θα βρει στο δρόμο της η ΑΕΚ. Στις 21 και 28/8 οι... τελικοί για το σεντόνι!

Benfica's Gedson Fernandes, left, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League third qualifying round, second leg, soccer match between Fenerbahce and Benfica at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Benfica's Gedson Fernandes, left, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League third qualifying round, second leg, soccer match between Fenerbahce and Benfica at the Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Tuesday, Aug. 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Καθάρισε τη Βασιλεία, έδειξε τα δόντια του με τη Σπαρτάκ, πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το πιο ψηλό εμπόδιο για να πετύχει τον τεράστιο στόχο της εισόδου στο Champions League.

Αντίπαλος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου στα play off της διοργάνωσης θα είναι η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και του Ανδρέα Σάμαρη.

Ο πρώτος ήταν ξανά βασικός στο 1-1 που απέσπασε η ομάδα του στην Τουρκία από τη Φενέρ. Σε συνδυασμό με το 1-0 του "Ντα Λουζ", οι "αετοί" πήραν το εισιτήριο και θα αντιμετωπίσουν το "δικέφαλο του Βορρά". Η ομάδα της Πορτογαλίας που προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με τον Ζέλσον Φερνάντες, δέχθηκε την ισοφάριση στο 45' από τον Ποτούκ.

Στο β' μέρος και παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι η Μπενφίκα με το αβαντάζ του εκτός έδρας γκολ, πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας και θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ στα ματς που πρόκειται να διεξαχθούν 21 και 28 του μήνα.

Όσο για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Σέλτικ (2-1), θα αντιμετωπίσει στα Play Off την ουγγρική Βίντι που εντός έδρας αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Μάλμε και πέρασε χάρη στο εκτός έδρας γκολ του πρώτου ματς (1-1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK