Θρίαμβος Παρί: Μην σταματάς να τα... κολλάς!

Τσακωμένοι; Φευγάτοι; "ελαφριά φανέλα"; Κάτι τέτοια ακούνε και διαβάζουν οι παίκτες της Παρί και προσφέρουν βραδιές ποδοσφαιρικής μαγείας... διαλύοντας όποιον σταθεί μπροστά τους. Στα επτά σταμάτησε η παρέα του Νεϊμάρ απέναντι στη Σέλτικ και έγραψε ιστορία. Όλα τα γκολ του CL (VIDEO).

Θρίαμβος Παρί: Μην σταματάς να τα... κολλάς!

Εύγε στη Σέλτικ που κατάφερε κάτι μοναδικό φέτος απέναντι στην Παρί! Να της βάλει γκολ... Από εκεί και πέρα όμως "καταστροφή" για τους Σκωτσέζους που έφυγαν από την πόλη του φωτός με επτά "τεμάχια" στις βαλίτσες τους.

Την περασμένη εβδομάδα ο Νεϊμάρ παρουσιαζόταν... φευγάτος από την Παρί. Γράφτηκε πως ο Βραζιλιάνος δεν αντέχει τη ζωή στο Παρίσι, ενώ παράλληλα δημοσιεύματα τον ήθελαν να μην είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα μερικών εκ των συμπαικτών του στη νέα του ομάδα.

Μάλλον όμως ο Βραζιλιάνος και η παρέα του γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους ότι ακούγεται και γράφεται καθώς στο Champions League συνεχίζουν κάνουν τρομακτικά πράγματα!!!

Μετά το τελικό 7-1 κόντρα στη Σέλτικ, η ομάδα του Έμερι μετρά στον όμιλο το φοβερό 24-1 στα γκολ την ίδια στιγμή που ο Νεϊμάρ τονίζει ότι ήρθε για να κατακτήσει το Champions League με την Παρί! Θα καταφέρει; Αν συνεχίσει έτσι τίποτα δεν αποκλείεται...

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΤΣΕΛΣΙ 0-4

ΤΣΣΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΟΜΑ 2-0

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-0

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK